NTU nuotr.
Organizavimas

Ukraina renka miestą „Eurovizijai“: paaiškėjo trys finalininkai

NTU nuotr.
NTU nuotr.

Užvakar tiesiogiai iš Kijevo buvo transliuojama laida „Miestų mūšis“, kurioje 6 miestų atstovai pristatė savo „eurovizinius“ lūkesčius ir reklaminius filmukus. Šiandien NTU generalinė direktorė Viktorija Romanova pranešė, jog nei vienas miestas nėra 100 proc. pasirengęs „Eurovizijai“. Daugiausiai dėmesio analizuojant paraiškas buvo skiriama koncertų salėms, viešbučiams, saugumui, transporto infrastruktūrai ir finansinei padėčiai. Įvertinus visus šiuos aspektus buvo išrinkti trys finalininkai, kurie priartėjo prie galimybės priimti 2017 metų „Eurovizijos“ dainų konkursą – Kijevas, Odesa ir Dnepras. Iš kovos pasitraukė anksčiau favoritu vadinamas Lvovas bei Charkovas ir Chersonas.

Pirmadienį EBU ir organizacinio komiteto inspekcija aplankys ir nagrinės Kijevo paraišką, o antradienį vyks į Dneprą ir Odesą. Miestas nugalėtojas bus paskelbtas trečiadienį liepos 27 dieną.

Šių metų dainų konkurso nugalėtoja Jamala tvirtina, jog labiausiai „eurovizinėje“ karštligėje jai įsiminė būtent švedų arena, todėl atlikėja pabrėžia, kokia svarbi „Eurovizijai“ yra salė. Nors anksčiau dainininkė viešai reiškė simpatijas Odesai, tačiau dabar prisipažįsta, kad palaikys bet kokį organizatorių sprendimą.

Kviečiame išvysti finalininkų reklaminius klipus ir pakomentuoti, kuriame mieste, jūsų manymu, turėtų vykti 62-as „Eurovizijos“ dainų konkursas.

Kijevas:

 

Dnepras:

Odesa:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Aistule
Aistule
prieš 7 metus

Katik suzinojau po komisijos apsilankymu mieste kolkas daugiausiai balu dvigubai uz kitas turi odesa reiks laukt rytoi kokie bus nac transliuotoja balsai

Austėja
Austėja
prieš 7 metus

Man irgi Odesos labiausiai patiko klipas 😀

Skaistusia
Skaistusia
prieš 7 metus

Man patiko Odesos prisistatymas 🙂 dar visai nieko Dnepro prisistatymas buvo 🙂

Eugenijus
Eugenijus
prieš 7 metus

Odesos man labiausiai patiko klipas, bet vyks tikriausiai Kijeve 🙂