„Eurodiena“ nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Pirmasis pusfinalis: ką į finalą siųstų „Globe“ arenoje esantys darbuotojai, gerbėjai, žurnalistai?

„Eurovizijos“ maratonui įsibėgėjant, šio konkurso stebėtojai jau spėjo išsirinkti savo favoritus.  „Hovet“ (arena, esanti šalia pagrindinės „Globe“ arenos) spaudos centre pasirodė ir bendra arenoje dirbančiųjų balsavimo lentelė, kurioje pateikti pirmojo pusfinalio spėjimai. Taigi kas, anot turinčiųjų galimybę iš arti stebėti konkursą, verčiausi patekti į finalą?

Jau turbūt nieko nenustebinsime – aukščiausi rezultatai prognozuojami Rusijos atstovui Sergejui Lazarevui, kuris taip pat laikomas vienu iš konkurso lyderių. Kaskart gerėjančios atlikėjo repeticijos suburia vis didesnį gerbėjų ratą. Keliolika taškų atsilieka seksualusis Vengrijos atstovas. „Globe“ merginos (ir ne tik) neliko abejingos – Vengrijos atstovo galimybės labai palankios. Nestebina ir trečiąją vietą besidalijančios merginos – Islandijos bei Armėnijos atstovės, atvežusios į „Euroviziją“ ne tik stiprias dainas, bet ir demonstruojančios ne ką mažesnes balso galimybes.

Pirmojo pusfinalio autsaiderių gretose atsidūrė nestandartinius pasirodymus į „Euroviziją“ atvežusios šalys – laiko mašina atgal nukeliantis San Marinas ir „stogą bandantys nukelti“ Juodkalnijos poprokeriai. Anot esančiųjų spaudos centre, iš pirmojo pusfinalio į finalą taip pat neturėtų patekti Estija, Kroatija, Suomija, Bosnija ir Hercegovina, Graikija bei Moldova.

„Eurodiena“ nuotr.
„Eurodiena“ nuotr.
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ina
ina
prieš 7 metus

O as manau, kad tu klysti, nes butent zurnalistai, kurie mato gyvai pasirodimus, teisingai nuspeja, kas patenka.

Kinietis
Kinietis
prieš 7 metus

Aš manau, kad šitos šalys pateks į finalą Estija, Kroatija, Suomija,Bosnija ir Hercogovina, Graikija bei Moldova. O jie sako, kad nepateks xD

agne
agne
prieš 7 metus

igoriui lazarevui:DD vsio miriau