Eurovizija 2016 (renginys)

Antrą kartą į „Eurovizijos“ sceną lipo Moldovos ir Vengrijos atstovai

Andres Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.

Šiandien antrą kartą repetavusi Moldovos atstovė Lidia Isac atskleidė, kaip atrodo galutinis jos pasirodymo variantas. Atlikėja pusfinalio metu vilkės trumpą juodą suknelę su mėlynomis veidrodinėmis detalėmis. Taip pat Lidia netikėtai šiek tiek pakeitė savo dainos žodžius – vieną posmą ji atliks prancūzų kalba. Po šios repeticijos konkurso gerbėjai ėmė kalbėti, kad Moldovos šansai patekti į finalą auga, nes Lidia pademonstravo puikų vokalą, be to, choreografinis pasirodymo sprendimas – šokėjas-astronautas – atkreipia daugelio dėmesį.


Thomas Hanses nuotr.
Thomas Hanses nuotr.

Antroji vengro Freddie repeticija beveik nesiskyrė nuo pirmosios, todėl panašu, kad šiandien išvydome jau galutinį Vengrijos pasirodymo variantą. Atlikėjas vilkėjo plėšytus džinsus, baltus marškinėlius ir rudą odinį švarką, o visi pritariantieji vokalistai – šviesias kelnes ir juodus marškinėlius. Pats atlikėjas atskleidė, kad pasirodymas buvo šiek tiek patobulintas, nes į scenos vizualizacijas buvo įtraukti žaibo motyvai ir truputį pakeistas kamerų darbas. Atlikėjas scenoje jautėsi laisvai ir užtikrintai, o vokalas skambėjo puikiai, todėl galima manyti, jog Freddie yra visiškai pasiruošęs pasirodymui pusfinalyje.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
agne
agne
prieš 7 metus

juokinga ta moldova, tai ovidiu kviete, kad tik balsu susilaukt, tai prancuziskai dainuos, kad tik prancuzija pabalsuotu, juoka kelia 🙂