Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Gruzijos komanda paruošė akinančiai ryškų pasirodymą

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Gruzijos komanda Nika Kocharov ir „Young Georgian Lolitaz’“ pasirinko įdomų vizualinį sprendimą – veidrodžio efektą. Kartais ekrane vaizduojami 4 solisto atvaizdai, o vėliau vaizdas suskaldomas į kelias dalis, kuriose rodomi likę grupės nariai. Jie į sceną atsinešė oficialiame vaizdo klipe jau matytus instrumentus.

Bendrąjį vaizdą papildo dažni margų ir nespalvotų kadrų pasikeitimai, kaleidoskopo efektai. Viso pasirodymo metu naudojama labai daug prožektorių, kurie aktyviai mirksi įvairiomis spalvomis. Žurnalistai spaudos centre juokauja, jog žiūrovai salėje gali apakti nuo tokių galingų šviesos spindulių. Tiesa, pastariesiems galbūt teks šiek tiek nusivilti, kadangi visas psichodelinis gruzinų pasirodymas koncentruojamas būtent į kamerų darbą ir vaizdą ekrane. Scenos fone ir ant LED grindų susiduria tamsiai mėlynos ir violetinės juostos, o pasirodymo pabaigoje sceną apgaubia dūmai.

Primename, jog tai yra trečiasis šių metų „Eurovizijos“ pasirodymas, kurį režisavo švedė Sacha Jean-Baptiste. Gruzijos atstovų šansai šįkart yra vertinami labai skeptiškai, tad bus labai įdomu sužinoti, ar Nika Kocharov ir „Young Georgian Lolitaz’“ sugebės surinkti pakankamai taškų ir patekti į finalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Andrius
Andrius
prieš 7 metus

Jei Lietuva Gruzijai duos bent kelis taškus (tiksliau Lietuvos komisija), nuo kitų metų Eurovizijos nebežiūrėsiu.