Eurovizija 2016 (renginys)

Ukrainos atstovė Jamala išbandė „Eurovizijos“ sceną

Andres Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.

Pirmąjį kartą į „Eurovizijos“ sceną šiandien lipo ir daug konkurso gerbėjų dėmesio susilaukusi Ukrainos atstovė Jamala.

Atlikėja scenoje stovi viena, tačiau jai talkina du pritariantieji vokalistai. Dainos pradžioje scenoje yra tamsu, šviesos tunelis apšviečia tik pagrindinę vokalistę, o vėliau scenoje ima dominuoti raudona ir geltona spalvos. Jamala, kaip ir nacionalinio finalo metu, pademonstravo puikų vokalą ir parodė šiurpuliukus sukeliančias emocijas. Atlikėja vilkėjo juodą suknelę, tačiau neaišku, ar tai yra galutinis jos aprangos variantas.

Jamala yra laikoma viena stipriausių šių metų dalyvių, nes emocijos, kurias ji parodo pasirodymų metu, nepalieka abejingų, todėl „Eurovizijos“ fanai neabejoja Ukrainos sėkme konkurse.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Austėja
Austėja
prieš 7 metus

Onute pritariu 🙂

Onutė
Onutė
prieš 7 metus

Nereali daina ir nereali atlikėja: šiurpas eina per kūną jos klausant. Visos pagalbinės priemonės tėra tik pagalbinės priemonės dainai atsiskleisti (skirtingai nei Rusijos atstovas, kurio asmenybę užgožia specefektai – daina būtų sėkmingai atlikta net jam stovint užkulisyje). Balsuosiu už Ukrainą.

Anonimas
Anonimas
prieš 7 metus

Jėzz, kas jau kas, bet, kad tik ne Ukraina. Nu nepraeina man ta daina. Net neskamba euroviziškai. Top 3: Prancūzija, Italija, Rusija.

Daiva
Daiva
prieš 7 metus

Man ji absoliuti šių metų Eurovizijos nugalėtoja. Ir dzin , jei atsitiks kitaip :0

Gma
Gma
prieš 7 metus

Ji man Ukrainos strazdas giesmininkas 😀
Bus top5 manau 🙂