Eurovizija 2010 (renginys)

Slovakija dalyvaus 2010 metų „Eurovizijoje“

slovakiaSlovakija, šiemet po 11 metų pertraukos grįžusi į „Eurovizijos“ dainų konkursą, dar net nepraėjus 2009 metų „Eurovizijai“, pranešė, jog ir kitamet dalyvaus šiame konkurse.

Nacionalinis transliuotojas STV savo apsisprendimą motyvavo tuo, jog pusfinaliai  ir nacionalinis finalas Slovakijoje buvo pačios žiūrimiausios laidos, o tai puikiai parodo, jog žmonėms rūpi, kas atstovaus jų šaliai. 2010 metų „Eurovizijai“ bus pradėta ruoštis iškart pasibaigus finalui gegužės 16 dieną Maskvoje. Taip tikimasi sulaukti didesnio ne tik žiūrovų, bet ir atlikėjų, kompozitorių, choreografų dėmesio. Pasiruošimui skirti tiek daug laiko prireikė noras į konkursą siųsti kuo profesionaliau atliktą dainą.

Šiais metais buvo sulauktos 177 atlikėjų paraiškos atstovauti savo šaliai „Eurovizijoje“. Deja, tik 50 iš jų turėjo tokią galimybę kovoti dėl bilieto į Maskvą – buvo surengti tik 5 pusfinaliai.

Kaip seksis šiais metais  Slovakijai atstovaujančiam Kamil Mikulčík & Nela Pociskovos duetui, sužinosime gegužės 14 dieną, pasibaigus antrajam pusfinaliui.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Andrius
Andrius
prieš 14 metus

gal ir Letuva isdrįs dalyvauti esant „krizei”, kaip manot? 😉

igne
igne
prieš 14 metus

SIAIS METAIS NEKAIP PASIRODE SLOVAKIJA.
TIKEKIMES KITAIS METAIS BUS GERIAU .
GAILA KAD LIETUVA BUVO 23:(

Eimantas
Eimantas
prieš 14 metus

Koks skirtumas 😀

Justas
Justas
prieš 14 metus

Na… Slovakai izuriu toli i prieki 😀

Zydrunas
Zydrunas
prieš 14 metus

ne itakojo ,odare itaka.jau ne pirma karta pastebiu sia klaida!