Thomas Hanses nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Pirmoji Lietuvos atstovo „Eurovizijoje“ Donato Montvydo repeticija užminė mįslių

Thomas Hanses nuotr.
Thomas Hanses nuotr.
Thomas Hanses nuotr.
Thomas Hanses nuotr.

Trečiadienio pavakarę devintasis į „Globe“ arenos sceną žengė Lietuvos atstovas šiųmetėje „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas (Donny Montell). Artėjant pirmajam jėgų išbandymui eurovision.tv pasidalijo įrašu, kuriame jis sutinka Makedonijos atstovę Kaliopi. Su dainininke mūsų šalies atstovas susipažino prieš kelerius metus. Jiedu apsikabino, Kaliopi palinkėjo D. Montvydui sėkmės. „Šį kartą aš tikrai noriu laimėti. Be jokios arogancijos sakau, kad į pasirodymą iš tiesų investuoju begalę savo ir žmonių, su kuriais dirbu, laiko. 2012-aisiais aš norėjau būti savo šalies atstovu šiame konkurse ir negalvojau, kaip tapti nugalėtoju. Šiemet aš mąstau apie tai, kaip nuskinti laurus ir atvežti Lietuvai pergalę. Tai yra mano tikslas“, – neslėpė dainininkas.

Pirmoji D. Montvydo repeticija didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje prasidėjo prietemoje. Pasirodymo vaizdas filmuotas fokusuojant vaizdą bendruoju planu. Atlikėjas apšviečiamas vieno prožektoriaus šviesos, o fone matyti krintančių žvaigždžių motyvas. Jis iškelia ranką į viršų ir pradeda choreografines variacijas. Didžioji choreografijos dalis – žvilgsnio į filmavimo kamerą koncentravimas. Skambant antrajam dainos „I’ve been waiting for this night“ priedainiui mėlynos žvaigždės tampa spalvotos. Atlikėjas vaikšto scenoje palikdamas pėdsaką ant LED tipo paviršiaus, kuris palaipsniui tampa mėlyna dėme. 

Vieną iš pagrindinių savo pasirodymo kozirių – salto – D. Montvydas parodė tik atlikdamas „eurovizinį“  kūrinį  trečiąjį kartą. Vėliau pasirodymą repeticijoje papildė kiti scenos efektai – fejerverkai ir dūmai. Dainininkas vilkėjo juodus marškinėlius su sidabro spalvos imitacijomis, baltos spalvos švarką, juodas kelnes. Tačiau sunku nuspėti, kokią aprangą pasirinks atlikėjas pasirodydamas gegužės 12-ąją dieną, dainų konkurso antrojo pusfinalio metu. Juk D. Montvydas į Stokholmą skraidino net 20 skirtingų aprangos derinių.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Alinuxe
Alinuxe
prieš 7 metus

Man LABAI patinka ši Donato daina, tikrai tikiuosi aukštos vietos ir to jam linkiu. Norėčiau daugiau šokio (su kitais šokėjais, pvz.) Bet bus gerai tiap kaip yra. Sėkmės 🙂

fanas
fanas
prieš 7 metus

Finale bus,net neabejoju.

Vita
Vita
prieš 7 metus

Na, man labai patinka. Tikiuosi. kad viskas puikiai pavyks Donatui.

LTU
LTU
prieš 7 metus

Stipru.
Tos grindys, tie sprogimai ekrane ir LED grindyse įspudingai atrodo.