Anna Velikova nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Hovi „Žvaigždės“ iš Izraelio repeticijoje – 150 tūkstančių „Swarovski“ kristalų

Anna Velikova nuotr.
Anna Velikova nuotr.
Anna Velikova nuotr.
Anna Velikova nuotr.

Paskutinysis prieš pirmą trečiosios repeticijų dienos pertrauką į sceną žengia Izraelio atstovas Hovi Star. Stokholme jis atliks kūrinį „Made of stars“.

Atlikėjas scenoje pasirodo kartu su dviem gimnastėmis, kurios įsikibusios į milžinišką lanką atlieka sudėtingus akrobatinius triukus. Pats Hovi visą laiką stovi vienoje vietoje ir panašu, kad atlikėjas dėmesį skiria tam, kad vokalas skambėtų nepriekaištingai. Pirmojoje pasirodymo dalyje scena skendi tamsoje, atlikėją ir akrobates apšviečia tik kelios galingos lempos. Po kurio laiko viskas nušvinta balta ir mėlyna spalvomis, o už atlikėjo pasipila milžiniškas žiežirbų lietus. Visgi, kūrinio klipe skraidančių ir „žvaigždes“ simbolizuojančių dronų, panašu, kad Stokholme neišvysime.

Įdomu yra tai, kad Izraelio atlikėjo apranga verta net 25 tūkstančių eurų. Kaip teigia pats vaikinas, jo silpnybė – „Swarovski“ kristalai, tad laimėjęs šalies nacionalinę atranką jis pasirūpino, kad jo marškiniai, pirštinės, batai, mikrofonas ir net mikrofono stovas būtų padengti būtent šiais papuošimais. Gal būtent tai scenoje atstos „žvaigždes“, apie kurias dainuoja atlikėjas? Nors Hovi šansai patekti į finalą yra vertinami gana žemai, tačiau nurašyti šios šalies tikrai negalima – dažnu atveju nuoširdumas pavergia Europą ir nutiesia kelią į finalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus