Eurovizija 2016 (renginys)

Svaiginantis Austrijos pasirodymas nukels žiūrovus į stebuklų šalį

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
AP6_1227
Andres Putting (EBU) nuotr.

Šiandien „Eurovizijos“ scenai būdinga ekstremali muzikos nuotaikų kaita. Po agresyvaus rokerių pasirodymo salėje sukuriama pasakiška atmosfera, kuria pasirūpino Austrijos atstovė ZOË.

Pasirodymas pradedamas filmuoti bendruoju planu, scenoje vyrauja mėlyna spalva. ZOË pasirodo viena, vilkėdama švelniai persikinės spalvos suknelę, kurią plaiksto vėjo mašina. Netrukus bendrąjį filmavimo planą keičia stambusis. Vaizdas ekranuose ir grafinis apipavidalinimas labai panašus į tai, ką jau matėme austrų atrankoje ir ZOË vaizdo klipe. Solistė išeina į scenos priekį akmeniniu takeliu, kuris vaizduojamas ant LED grindų ir centriniuose ekranuose. Susidaro įspūdis, jog šis keliukas driekiasi tolyn. Verta paminėti, jog atlikėja atsisakė bėgimo takelio, kuriuo žygiavo Austrijoje. Suskambėjus pirmosioms priedainio natoms sceną apgaubia rožinė spalva. Ekranuose vaizduojami drugeliai, didelės margos gėlės, raudoni ir žali laukai bei žydintys medžiai. Pasirodymo gale išvysime ir jau legendiniais tapusius grybus, o stebuklingą scenografiją vainikuos vaivorykštė.

Nors kai kuriems šių metų Austrijos pasirodymas gali atrodyti šiek tiek per saldus, tačiau būtent dėl jo nešamo gėrio „Loin d’ici“ turėtų įsiminti tiek komisijai, tiek žiūrovams. Ar ZOË pavyks patekti į didįjį „Eurovizijos“ finalą sužinosime jau lygiai po savaitės.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Inga
Inga
prieš 7 metus

Austrijos pasirodymas aiskiai primena kazkokia daina. Pasakykite kokia?