Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Į sceną žengia vilkus pasitelkę „Minus One“ rokeriai iš Kipro

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Po lyriškosios čekės „Eurovizijos“ sceną užvaldo energingieji rokeriai „Minus One“ iš Kipro. Jų pasirodymas turėtų surūpinti Baltarusijos delegaciją, kuri daug vilčių sutelkė vilkų tematikai.

Solistas stovi scenos vidury, o muzikantai groja įkalinti narve ir už metalinių grotų. Pasirodymo metu iš esmės nieko ypatingo nevyksta. Jis gana paprastas, tačiau minimalistinį veiksmą kompensuoja dinamiškas kamerų darbas, mirgantys stroboskopai ir dūmai, kuriuose skęsta arena. Scenoje vyrauja balti ir mėlyni atspalviai. Žiūrovai taip pat išvys nespalvotus intarpus – vilkus su švytinčiomis oranžinėmis akimis. Vieno iš bandymo metu buvo sukurtas įdomus efektas – vilko siluetas sujungiamas su vokalisto veidu. Pasirodymo gale solistas pradėjo staugti lyg vilkas, sukeldamas ovacijas spaudos centre. Akivaizdu, jog Kipro komanda išbandė visus suplanuotus elementus ir po repeticijos spręs, kuriuos iš jų verta palikti.

Kipro pasirodymą režisuoja švedė Sacha Jean-Baptiste, kuri šįmet taip pat yra atsakinga už Lietuvos ir Gruzijos scenografijas. Ir nors rokas „Eurovizijoje“ nėra itin populiarus muzikos žanras, tačiau kūrinys „Alter Ego“ turi nemažai šansų sužibėti tiek konkurso pusfinalyje, tiek gegužės 14 dieną vyksiančiame finale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
GYVATE
GYVATE
prieš 7 metus

myliu kipra, noreciau ,kad jie laimetu , ne rusas