Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Paskutinis scenoje – favoritas iš Rusijos

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Paskutinis šiandien repetavo vienas iš šių metų „Eurovizijos“ favoritų. Sergey Lazarev ant scenos ne vienas, už jo nugaros pastatyta didelė vaizdo projekcijos siena. Atlikėjo balsas skambėjo užtikrintai. Dar prieš lipdamas į sceną Sergey papasakojo apie jam klijuojamą favorito etiketę: „Aš esu labai laimingas, kad tiek daug gerbėjų įsimylėję mano dainą. Jaučiu tam tikrą spaudimą, bet jis yra teigiamas, nes privalau dar labiau dirbti, kad susikoncentruočiau į savo šou atlikimą.“

Pasirodymą Sergey pradeda tamsoje, o kiek aukščiau matome pritariančiosios vokalistės siluetą. Išsilaisvinęs iš tamsos, atlikėjas pradeda demonstruoti didžiulius sparnus, kurie vaizduojami ant projekcijų sienos. Priedainio metu trumpai pasirodo keturi pritariantieji vokalistai, kurie kartu su solistu šoka koncertinio turo „The Best“ metu jau išbandytą choreografiją. Viso pasirodymo metu Sergey aktyviai sąveikauja su vaizdais ekrane ir lyg kompiuteriniame žaidime laipioja paeiliui išnyrančiais laiptais. Pirmojo bandymo metu Sergey nesugebėjo atlikti vieno iš triukų, dėl ko nukrito nuo konstrukcijos ir turėjo kartoti savo pasirodymą nuo pradžių. Dainos pabaigoje atlikėjas užsiropščia ant sienos, o žemiau pasirodo jo išrinktoji, kuri pagauna vaizdo projekcijose vaizduojamą žvaigždę.

Sunku nepastebėti Rusijos atstovo pasirodymo panašumo į praėjusių metų nugalėtojo Måns Zelmerlöw pergalingąją koncepciją. Maža to, daugelis gerbėjų lygina rusų projekcijas su šių metų islandės Gretos Salóme vizualizacijomis nacionalinėje atrankoje. Ar šie akivaizdūs panašumai nesutrukdys Rusijos atstovui išplėšti pergalės, sužinosime jau gegužės 14 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
valentina
valentina
prieš 7 metus

Sergej tvojo vistuplenie super-MOLODEC

jolita
jolita
prieš 7 metus

O man patinka tas jo laipiojimas y viršų:)

VirmA*
VirmA*
prieš 7 metus

Truputį nuvylė…. tikrai geriau nebūtų kopijavę Mans’o…. žiūriu, kad apskritai ne vienas naudoja tą ekraną… gaila, kad nieko originalaus taip ir nesugalvojo.. :/

Skaistusia
Skaistusia
prieš 7 metus

Man man Sergejaus pasirodymas priminė Mains’o pasirodymą. Na žiūrėsim ką kiti parodys 🙂

LTU
LTU
prieš 7 metus

Čia tikrai nieko nei įspūdingo, nei originalaus. Totalus pozoras Rusijai, jau geriau jokio šou, nei 100% nukopijuota. Net ir Donato šuoliukas vertesnis dėmesio, nes bent jau nuo niekeno nekopijuota.

agne
agne
prieš 7 metus

sutrugdys, antrus metus is eiles tas pats sou niekada nera laimejas ir ne si karta