Eurovizija 2009 (dalyviai)

Kaip „Eurovizijai“ ruošiasi Suomija ir Jungtinė Karalystė?

jade_andrewGegužės 16 dieną finale Jungtinės Karalystės garbę ginsianti atlikėja Jade paskelbė, kad scenoje turėtų pasirodyti su  legendiniu kompozitoriumi Andrew Loyd Webber. Būtent šis kompozitorius ir sukūrė dainą „My time“, su kuria ant „Eurovizijoje“ pasirodys Jade. Scenoje A. L. Webber dainininkei akompanuos grodamas pianinu.

Jade žada aplankyti 40 šalių – tai beveik visos „Eurovizijos“ dainų konkurse dalyvaujančios šalys. Šiuo turu ji stengsis kuo daugiau reklamuoti savo dainą. Kas žino, gal neaplenks ir Lietuvos?


vis_bandipreviewSuomijai atstovaujanti grupė „Waldo’s people“ žada įspūdingą pasirodymą Maskvoje.  15-tuoju numeriu pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje pasirodysianti grupė tikisi sulaukti tokios pat sėkmės, kaip ir prieš tai buvę Suomijos atstovai grupės „Lordi“ bei „Teräsbetoni“, ir patekti į finalą.

Scenoje su grupe ir pritariančiomis vokalistėmis taip pat turėtų pasirodyti ugnies akrobatai. Kaip teigia patys atlikėjai, pasirodymas pusfinalyje turėtų kardinaliai skirtis nuo pasirodymo nacionaliniame finale. Didelę sceną bandys užpildyti daugiau judėdami, taip pat, jau minėtais ugnies akrobatiniais elementais.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
skaiste TO MIRR
skaiste TO MIRR
prieš 15 metus

jade nuobodu,vudu saunuoliai

aaaa
aaaa
prieš 15 metus

Eurovizija 2010 vyks Londone. UK nugaletojai.

Rozz
Rozz
prieš 15 metus

O man kaip tik labai patinka Suomijos daina.
O UK daina man yra seis metais viena is graziausiu baladziu 🙂
Sekmes tiek Suomijai,tiek Anglijai 🙂

uhu :D
uhu :D
prieš 15 metus

prasciausias suomiu pasirodymas per 4 metus 😀 tegul net nesilygina su Lordi ir Teräsbetoni:D tikrai sou nieko vertas bus kaip ir daina 😀 suomiai nuliudinot 🙂