Phelia Barouh nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

„Eurodiena“ kalbina Ispanijos atstovę Barei

Phelia Barouh nuotr.
Phelia Barouh nuotr.

Rygoje vykusio „Eurovision Pre-Party 2016“ renginio metu „Eurodienai“ pavyko pakalbinti šiųmetinę Ispanijos atstovę Barei. Nepaisant to, jog į Rygą laiku neatvyko atlikėjos lagaminai, puikiai nusiteikusi Barei papasakojo apie tai, kas ją pastūmėjo dalyvauti nacionalinėje atrankoje, kaip Ispanijos atstovė jautėsi finalo metu, ir kas, atlikėjos nuomone, padėjo iškovoti pergalę. Atlikėja taip pat atskleidė, kokio pasirodymo galime tikėtis Stokholme, paaiškino savo sprendimo dainuoti angliškai motyvus ir maloniai bandė išmokyti „Eurodienos“ redaktorių savo šokio. Visa tai ir dar daugiau galėsite pamatyti patys išvydę mūsų interviu su Ispanijos atstove.

Primename, jog Ispanija yra viena iš „didžiojo penketo“ šalių, tad Barei pasirodys „Eurovizijos“ finale, gegužės 14 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius
Giedrius
prieš 8 metus

Interviu tai tikrai profesionalus. Kaip patyręs vilkas žurnalistas. 🙂 P.S. Brequette tikrai buvo nereali 2014m, vis dar pamenu tą liūdęsį, kai nelaimėjo…

zigolo
zigolo
prieš 8 metus

pritariu agne del brequette nereali dainai buvo manau top 3 easy butu na bet daznai buna salys siuncia ne ta ko nori dauguma uzsienio fanu.

agne
agne
prieš 8 metus

ispanai turejo sansa laimeti 2014 su brequette- run. aisku ir ruth tada neblogai pasirode, bet sansas buvo. siemet barei pasikviete brequette i backus manyciau dvidesimtas vietas aplenks, bet top 10 neperzengs. 10-15 vieta

...
...
prieš 8 metus

Ispanija autimatiskai finale, tai reiskia jie niekada neuzims vietos, zemesnes nei 25-26. Tai kodel neisnaudojus tokios galimybes? Prabilo kazkoks dvylikametis diktatorius.

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Nesvaik, jei tau nepatinka nereiškia kad ir kitiems taip pat, daina tikrai yra aukšto lygio, ir pasižiūrėk yra vertinama puikiai. Laimėt nelaimės turbūt, bet aukšta vieta tikrai gali būti.

Say Yay! I love you Spain <3

:DDD
:DDD
prieš 8 metus

Interviu neziurejau, neidomu, o Ispanija tai vaiku darzelis kazkoks, nelemta jiems eurovizijoj uzimt auksta vieta, tegul susitaiko su tuo, jau koks buvo geras pasirodymas pernai ir nieko, siemet daug zemesnio lygio daina ir pati atlikeja ir jie dar kazko tikisi?:D

zigolo
zigolo
prieš 8 metus

mldc zurnalistas be jaudulio realexed toks krc. daugiau tokiu interviu galetumet 🙂