Youtube nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Išgirskite atnaujintas Albanijos, Ispanijos, Izraelio ir Prancūzijos dainų versijas

Youtube nuotr.
Youtube nuotr.

Pagaliau atėjo laikas, kai žinomi beveik visi 2016 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso kūriniai. Ne paslaptis, jog nuo pat tos dienos, kai sužino, jog dalyvaus konkurse, atlikėjai pradeda intensyvų pasiruošimą, kurio metu tobulina savo pasirodymus ir dainas. Šį kartą pristatome kūrinius, kuriuos atlikėjai nusprendė atnaujinti, ir naujus muzikinius vaizdo klipus.


Albanijos atstovės Enedos Tarifos kūrinys Përrallë“ gruodžio mėnesį tapo pirmuoju žinomu šių metų konkurso kūriniu. Pati atlikėja iš karto po pergalės nacionalinėje atrankoje pareiškė, jog Stokholme atliks anglišką kūrinio versiją „Fairytale“, kuri buvo pristatyta vos prieš porą dienų. Atlikėja pakeitė ne tik kūrinio kalbą, bet ir skambesį, bei pristatė vaizdo klipą.


Charizmatiškoji Belgijos atstovė Laura Tesoro pristatė savo „eurovizinio“ kūrinio „What’s the Pressure“  vaizdo klipą. Ar choreografiją, matomą klipe, Laura panaudos ir Švedijoje, sužinosime jau gegužę.


Gruzijos atstovai „Young Georgian Lolitaz“ nusprendė savo kūrinio „Midnight Gold“ pristatomąjį klipą pakeisti nauju oficialiu muzikiniu vaizdo klipu. Komentatoriai teigia, jog daina jame skamba žymiai ryškiau ir geriau. Ar jie teisūs – įsitikinkite patys.


Ispanė Barei ne tik sukūrė muzikinį vaizdo klipą, bet ir atnaujino savo kūrinį „Say Yay!“. „Eurovizijos“ gerbėjai naująją dainos versiją priėmė ypač palankiai, nes įvairių instrumentų garsai dainai suteikė daugiau gyvumo, spalvų ir pozityvumo.


Ko gero, daugiausia galvos skausmo „Eurovizijos“ gerbėjams ir organizatoriams šiemet suteikė Izraelio atstovas Hovi Star, nes po pergalės 20 savaičių trukusioje atrankoje atlikėjas pareiškė, kad į konkursą jis nori vykti su daina, kuri atrankoje užėmė 3 vietą. Deja, tokia atlikėjo užgaida nebuvo patenkinta ir po porą savaičių trukusių derybų paaiškėjo, kad atlikėjas Stokholme pasirodys su atnaujinta savo kūrinio „Made of Stars“ versija. Prieš porą dienų Izraelis paviešino naująją versiją kartu su muzikiniu klipu.


Jungtinės Karalystės atstovų duetas Joe & Jake taip pat pristatė savo dainos „You’re Not Alone“  vaizdo klipą. Vaikinai nesivargino ir nufilmavo paprastą, įvairiais efektais neperpildytą, klipą. Pagrindinis šio dueto ginklas – nuoširdumas ir jaunatviškas žavesys.


Lenkijos atstovo Michał Szpak gerbėjai, pamatę jo „eurovizinio“ kūrinio „Color of Your Life“ vaizdo klipą, turėjo sutrikti, nes atlikėjas, užuot sukūręs naują, panaudojo fragmentus iš kitos savo dainos („Such is life“) muzikinio vaizdo klipo. Tačiau toks sprendimas nebuvo blogas – klipo vaizdiniai ypač tinka dainos skambesiui.


Prancūzijos atstovo Amir konkursinis kūrinys gerokai viršijo trijų minučių limitą, todėl prancūzai pristatė sutrumpintą J’ai Cherché“  versiją. Šiek tiek anksčiau buvo pristatytas ir dainos klipas, kuriuo puikiai atskleidžiama dainos prasmė: viltis ir tai, koks svarbus yra kito žmogaus palaikymas.


Ką manote apie atnaujintas dainų versijas – ar jos skamba geriau nei ankstesnės? Kurios šalies vaizdo klipas jums patiko labiausiai? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Izraelio pirmoji Made of stars versija patiko daug labiau, ketinau i top 10 dėt, dabar bus kažkur gale 😀

LOLO
LOLO
prieš 8 metus

Ispanai tikrai kopina tuos legendinius koju judesiukus 🙂

j
j
prieš 8 metus

Ispanija semiasi ideju is Malta 2012 Kurt Calleja – This Is The Night..

up
up
prieš 8 metus

PRANCUZIJA!!!