ITV nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Azerbaidžano garbę Stokholme gins atlikėja Samra

ITV nuotr.
ITV nuotr.

Šiandien nacionalinis Azerbaidžano transliuotojas ITV paskelbė, kad šių metų Eurovizijos dainų konkurse azerams atstovaus Samra Rahimli su kūriniu „Miracle“. Atlikėja buvo išrinkta uždaru būdu – savo nuomonę transliuotojui išsakė daugiau nei 100 muzikos ir televizijos ekspertų bei „Eurovizijos“ gerbėjų iš visos Europos.

21-erių atlikėja jau kartą dalyvavo nacionalinėje Azerbaidžano atrankoje į 2012-ųjų metų Euroviziją, tačiau nesėkmingai. Tuomet, dar būdama šešiolikos, Samra nusileido vyresniems varžovams, bet sulaukė nemažai žiūrovų simpatijų.

Vėliau mergina išbandė savo jėgas muzikinio šou The Voice of… versijose Turkijoje ir Azerbaidžane. Turkiškoje versijoje jaunajai atlikėjai pavyko patekti į ketvirtfinalį, tačiau sėkmingiau sekėsi gimtojoje šalyje, kur Samra tapo šou finalininke.

„Eurovizinė“ merginos daina „Miracle bus pristatyta dar šią savaitę, o kol kas siūlome pasižiūrėti finalinį Samros pasirodymą „Azerbaidžano balse“.

YouTube player

Azerbaidžanas nuo pat savo debiuto 2008 m. dar nėra nė karto praleidęs Eurovizijos dainų konkurso finalo. Ar šiai atlikėjai pavyks pratęsti ilgametę tradiciją, sužinosime jau gegužės 10-ąją.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vee
Vee
prieš 8 metus

Tikiuos pagaliau Azerbaidžano atsitiesimo, nes po Farido nieko wow ir nebuvo… :/