Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Australijos viltis Stokholme – Dami Im!

Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.

Pagaliau pasibaigė didysis spekuliacijų metas, kuomet „Eurovizijos“ gerbėjai spėliojo, kas šiais metais atstovaus Australijai. Dar prieš keletą dienų rimčiausia kandidate buvo laikoma Delta Goodrem, tačiau vakar pati atlikėja „Twitter“ paskyroje paskelbė, jog dėl muzikinės veiklos neturi laiko ruoštis „Eurovizijai“. Šiandien australų transliuotojas SBS paskelbė, kad į Stokholmą vyks dainininkė Dami Im.

Dani Im gimė 1988 metais Pietų Korėjoje. Kai mergaitei buvo vos devyneri, jos tėvai persikėlė gyventi į Brisbeną. Atlikėja muzika domisi nuo pat mažų dienų, moka groti pianinu ir įgijo klasikinio džiazo dainavimo diplomą.
Dani buvo niekam nežinoma iki 2013 metų, kol nenugalėjo Australijos „X Faktoriuje”. Vėliau atlikėja išleido 2 albumus – Dami Im” ir Heart Beats”, kurie tapo labai populiarūs ne tik Australijoje, tačiau ir Pietų Korėjoje.
Šiandien Sidnėjaus operos teatre vyko Conchitos Wurst solinis koncertas „From Vienna with Love“. Būtent jo metu 59-osios „Eurovizijos“ nugalėtoja kartu su Guy Sebastian paskelbė apie Dani dalyvavimą „Eurovizijoje“.
Australijos konkursinė daina, skambėsianti antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, bus pristatyta kovo 11 dieną.

Kviečiame išgirsti kelis populiariausius atlikėjos kūrinius:

YouTube player
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus