Eurovizija 2016 (atrankos)

Lietuvos atranką paliko Milda ir Saulenė, laidos favoritas – Donny Montell

EBU nuotr.
EBU nuotr.

Ką tik pasibaigusios nacionalinės „Eurovizijos“ laidos metu paaiškėjo, kad atranką palikti tenka Mildai Martinkėnaitei ir Saulenei Chlevickaitei. Laidos favoritu tapo Donny Montell, o kartu su juo į kitą etapą pateko Aistė Pilvelytė, Erica Jennings, Rūta Ščiogolevaitė, Ieva Zasimauskaitė, Ruslanas Kirilkinas, Catrinah, Valdas Lacko.

Daugiausia žiūrovų palaikymo sulaukė Donny Montell ir Rūta Ščiogolevaitė, kurie atitinkamai surinko 2309 ir 2287 žiūrovų balsus. Komisija labiausiai palaikė Donny Montell ir Aistę Pilvelytę.

12789663_1132034576829116_397093187_o

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
obana
obana
prieš 8 metus

LRT , prašau įdėkite normalią įrašą Catrinah pasirodymo , norisi žiūrėti be trukdžių ( įrašas užstringa nuo 1,28 minutės )

HAMSTER
HAMSTER
prieš 8 metus

Mano favorite turbūt Erika, nes mane paliečia viskas – ir balsas, ir vaizdas, ir daina. Tačiau šiemet kaip niekada daug kokybiškų pasirodymų ir nebūtų gėda, jei ir Donny, Caterinah, Ieva ar Aistė važiuotų. Vienintelės Rūtos daina man pernelyg senamadiška.

Erika
Erika
prieš 8 metus

As siusciau TIK Aiste. Vienintele, kuri dainuoja nesveikai gerai, daina labai gera ir siaip nieko netruksta.

Laura
Laura
prieš 8 metus

Aš už Ievą Zasimauskaitę – jos atlikimas toks tikras, nuoširdus ir įtraukiantis, ko nepasakyčiau apie teatrališką, perspaustą ir pervaidintą Aists Pilvelytės pasirodymą. Donny Montell nieko, bet iš jo norėtųsi kažko daugiau. Ščiogolevaitės pasirodymas man kažkaip nesižiūri – neįdomu, nors dainininkė puiki. Erikos Jennings šiltas ir mielas pasirodymas, bet tik tiek.

j
j
prieš 8 metus

man tik keista kad Donny nieko neparodo naujo o jam vis tiek balus didziausius skiria. galetu jis imti ir normaliai kazka padaryti. matyt vis taupo ant „bombos”.

svensk
svensk
prieš 8 metus

Aš galvoju, kad šiuo metu liko labai neblogos dainos, išskyrus Valdo – tas jau seniai turėjo iškrist – ir Rūtos – labai banali ir labai primena pernykštę Rusijos dainą. Anyway, man asmeniškai labiausiai patinka Ieva Zasimauskaitė su savo daina. Ją ir norėčiau siųst į Euroviziją. Catrinah daina patinka, bet vaizdas scenoj labai nykus. Donato daina nebloga, bet irgi jokio šou. Tokio stiliaus dainai reikia stipraus šou, o pas jį to visai nėra.

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Yoyo, pritariu 100% 🙂

Yoyo
Yoyo
prieš 8 metus

Catrinah yra nuostabi , daina ” Be free” iki šiurpuliukų veikia kas karta kai ją girdžiu ! Teisingai Jazzu pasakė , kad nuveda kartu su savim ir ne būtų gieda , jeigu ji atstovautų Lietuvą.

Justas.
Justas.
prieš 8 metus

Ką tas Lacko čia dar veikia, su savo šita daina tik 45-metų jubiliejuj galėtų pasirodyt gerai, realiai Saulenė turėtų likti, o ne Lacko.

zigolo
zigolo
prieš 8 metus

kazkai eurais pakvipo.