EBU nuotr.
Eurovizija 2016 (atrankos)

Lietuvos atranką palieka Neringa Šiaudikytė, „4 Roses“ ir „E.G.O.“, favoritė – Aistė Pilvelytė

EBU nuotr.
EBU nuotr.

Pasibaigus Lietuvos nacionalinės atrankos septintos laidos transliacijai paaiškėjo, jog su konkursu turės atsisveikinti trys dalyviai – Neringa Šiaudikytė, „4 Roses“ ir „E.G.O.“. Į kitą etapą pateko Aistė Pilvelytė, Ieva Zasimauskaitė, Ruslanas Kirilkinas, Saulenė Chlevickaitė ir Milda Martinkėnaitė.

Lietuvos komisijos nariai – Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Nomeda Kazlaus ir Dalia Ibelhaubtaitė – geriausiai įvertino Aistę Pilvelytę. Užsienio ekspertų komandą, kurią sudarė William Wells, Denis Ingoldsby ir Karl Frierson, labiausiai sužavėjo Ievos Zasimauskaitės pasirodymas. Žiūrovų nuomonė šį kartą sutapo su bendrais komisijos balsavimo rezultatais – vienareikšmiškai vakaro nugalėtoja tapo Aistė Pilvelytė.

Septintos laidos galutinių rezultatų lentelė:

septintoslaidos rezultatai

Kitą savaitę LRT didžiojoje studijoje susikaus abiejų pogrupių atlikėjai. Kaip manote, kurie iš jų turi daugiausia šansų atstovauti Lietuvai 2016 metų „Eurovizijoje“?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

16 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ra
Ra
prieš 8 metus

Neseniai tik pirma karta isgirdau paskutines laidos likusis 8 kandidatu dainas.Visas dainas klausiausi pirma karta. Ar as vienintele skirciau Aistei Pilvelytei paskutine vieta? Visu pirma su anglu kalba jai prastokai, dainos neimanoma suprasti, klykimas toks klaikus, kad teko prasukti jos daina, nes neimanoma klausyt, o ir veido israiska keistokai klaiki. Na o kita laida palaikysiu Ieva, nes nuosirdziai noreciau, kad ji atsovautu eurovizijai. Nusiminciau jei laimetu Aiste. Bet jei ziurovai ir komisija mano kad ji geriausia, kas dazniausiai buna nesuderinama, tai teks laikytu kumscius uz ja. Tikiuosi pagerins savo pasirodyma.

boruzele
boruzele
prieš 8 metus

nejuokinkit su aiste, atsizvelkit i kitu saliu dainas. ukraina laimes 2017. kai tik isgirdau ir iskart supraau. i daina ideta viskas;muzika, jausmas ir balsas. ir palyginkit aiste, jos balsas pries ja nulis, daina pries 20 metu, jausmingumas ir vaidyba, teisinga dalia kaimo teatras. tik danonatas su svedisku popsu, bent nebusim gale, arba erika, silta daina ir nebusim gale tik ne ruta ir aiste geda bus.

gaga
gaga
prieš 8 metus

Catrinah- the best!

Onutė
Onutė
prieš 8 metus

jeigu neliko Eglės – geriausias mano pasirinkimas Catrinah 🙂

Unito labas
Unito labas
prieš 8 metus

Catrinah Geriausia is likusiu Sekmes !!!! This is Star !

Marius
Marius
prieš 8 metus

Aiste Geriausia is likusiu Sekmes 🙂

viola
viola
prieš 8 metus

Busiu nepopuliari, bet Ruslanas man kaip tik isimine. Gal ne tiek del dainos, nors ir ji visai nebloga, kiek del pacio atlikejo ir bendro pasirodymo. Isimine jo balsas, sypsena, zvilgsnis. Viskas buvo labai saikinga, neperspausta, lakoniska ir estetiska. Deja, Aistes pasirodymas paliko slogu ispudi.

joa
joa
prieš 8 metus

0 garantuota tai 100procentu.

agne
agne
prieš 8 metus

Aiste for the win. Kiek gali tas svedu popsas triumfuot, laikas ispaniskiems ritmams, nuo ispanijos 12 garantuota 😀

Kk
Kk
prieš 8 metus

Ok. Beliko 10: Aistė, Rūta, Donatas, Erica, Catrinah, Valdas, Ieva, Milda, Saulenė, Ruslanas. Mano top su komentarais.
10. Valdas – Jaunesnė Kerbedžio versija? Visiškas vintažas man jis. Tai nėra blogai, bet per silpna daina, nes net nepamenu apie ką, o girdėjau jau 3 kartus.
9. Ruslanas – lygiai taip pat net melodijos nepamenu. Ir išnyko man jis vakar tarp tų visų atlikėjų.
8. Saulenė – primena kažkuo Leną (Vokietijos) bet jau tokia monotoniška daina, kad jopapa ir balsas silpnas.
7. Milda – prajuokino su kaimo vaizdais. Nesinorėtų kad taip reprezentuotų Lietuvą. O ir daina nors linksma, bet kažkokia keista, nei tai country, nei šokių muzika. Kažkoks balaganas.
6. Catrinah – Per silpna daina (ar atlikėja). Trūksta kažkokio BAM. Primena Madonnos dainą Frozen, dvejopi jausmai apima, lyg ir patinka, bet kažkuo nelimpa.
5. Donatas – atsiprašau jo fanų, bet daina jau tokia nuskalbta švedų pop stiliaus, kad net koktu. Tokių dainų šiais, kaip ir kiekvienais metais bent 15 bus iš kitų šalių. Ir jau niekuo nebenustebintume net su dvigubu salto.
4. Rūta – Gagarina…na ir? Gerai, kad kelia asociacijas kažkokias. Europiečiai mėgsta vieni kitiem įkąst. Žinutė graži, kurią kiekvienais metais bent keli atlikėjai neša „Laisvė, lygybė, brolybė” bla bla bla. Bet bent jau po pirmo karto įsiminė. O Eurovizijoj tik 3 min. jei nepapuoli į finalą.
3. Erica – tos pačios asociacijos į Rihannos dainą, bet daina turi savo aurą. Kažkokia iš pažiūros keista, bet šilta. Tarp balalaikų jei būtų – stipriai išsiskirtų.
2. Ieva – po paskutinio pasirodymo – wow. Nors daina grynas Disnėjus ir gan pilka, bet kaip ir Ericos daina – ji turi savo aurą. Ir atlikėja ir balsas primena tokį harmoningą gėrį. Tvarkinga ir šauni.
1. Aistė – vienintelė šių metų daina turinti ryškią kulminaciją ir dramaturgiją. Tarp pietinių šalių garantuotas pasisekimas. Pastaruoju metu dainos Eurovizijoj suvienodėjusios, o čia būtų kabliukas. Kaip Suus, kaip Rise Like a Phoenix, kaip Milim.
Štai ką reik siųst. Peace.

zupo
zupo
prieš 8 metus

Donny Money go for gold.

Meile
Meile
prieš 8 metus

Catrinah 1 vieta !!!!!!!

Erika
Erika
prieš 8 metus

tik Aistė turi laimėti

Laimonas
Laimonas
prieš 8 metus

Donatas arba Aistė, daugiau nelabai kas…

Virga
Virga
prieš 8 metus

Aistė P.

Tadas
Tadas
prieš 8 metus

Ieva arba Catrinah.