Poli Genova (EBU nuotr.)
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Poli Genova grįžta atstovauti Bulgarijai „Eurovizijoje“!

Poli Genova (EBU nuotr.)
Poli Genova (EBU nuotr.)

2013 metais paskutinį kartą „Eurovizijoje“ pasirodžiusi Bulgarija šiemet grįžta į didžiausią dainų konkursą Europoje. Grįžta ne tik šalis, bet ir atlikėja – šiandien buvo pranešta, kad bulgarams atstovaus Poli Genova. Konkurse skambėsianti daina bus pristatyta iki kovo 14 dienos.

Atlikėja dar aštuonerių prisijungė prie vaikų vokalinės grupės „Bon-Bon“. Vėliau 2005 ir 2006 metais su grupe „Melody“ dalyvavo nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose, o 2009 metų atrankoje liko antra. 2011 metais dainininkei nusišypsojo sėkmė ir Diuseldorfe vykusioje „Eurovizijoje“ išgirdome ją dainuojant „Na inat“, kuri pusfinalyje užėmė 12-ąją vietą ir į finalą nepateko. Taip pat konkurso gerbėjai Poli gali atsiminti iš 2015 metais Bulgarijoje vykusios „Vaikų Eurovizijos“, kur atlikėja šauniai tvarkėsi su vedėjos pareigomis.

Bulgarija „Eurovizijoje“ pasirodė devynis kartus, tačiau tik vieną kartą pateko į finalą. 2007 metais tai pavyko Elitsai ir Stoyanui, pasiekusiems aukščiausią rezultatą šalies istorijoje – 5-ąją vietą. 

Atlikėjos pasirodymas 2011 metų „Eurovizijoje“:

Poli Genovos pasirodymas „Vaikų Eurovizijoje“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus