www.hf4.it nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Francesca Michielin – Italijos atstovė 2016 metų „Eurovizijoje“

www.hf4.it nuotr.
www.hf4.it nuotr.

Vakar naktį pasibaigęs 2016 metų San Remo festivalis didelių žinių „Eurovizijos“ gerbėjams neatnešė – nugalėtojais tapusi grupė „Stadio“ atsisakė jiems suteiktos progos atstovauti Italijai šiųmetiniame dainų konkurse. Nors RAI televizija dar ir šiandien bandė įkalbėti kolektyvą, pastangos buvo bergždžios, todėl galimybė vykti į „Euroviziją“ buvo pasiūlyta antroje vietoje San Remo festivalyje likusiai Francescai Michielin. Mergina priėmė pasiūlymą ir jau gegužės mėnesį sieks iškovoti Italijai 3-iąją pergalę populiariausiame Europos dainų konkurse. Tiesa, kol kas neaišku, ar Stokholme skambės kūrinys „Nessun grado di separazione“, su kuriuo atlikėja liko per žingsnį nuo pergalės San Remo konkurse.

Jau netrukus 21-ąjį gimtadienį švęsianti Francesca Michielin Italijoje išgarsėjo 2012 metais, kuomet triumfavo penktajame muzikinio projekto „X-factor“ sezone. Debiutinis atlikėjos singlas „Distratto“ ilgai karaliavo šalies topų viršūnėse. Tų pačių metų rudenį Francesca išleido savo pirmąjį dainų rinkinį „Riflessi di me“, kuris pakilo iki ketvirtos perkamiausių šalies albumų sąrašo vietos. Praėjusių metų rudenį pasirodė antrasis atlikėjos albumas „di20“, o šiemet garsiajame San Remo festivalyje debiutavusi atlikėja, kaip jau minėjome, užėmė antrąją vietą.

Kviečiame išgirsti kūrinį „Nessun grado di separazione“. Kaip manote, ar šią dainą Francesca turėtų atlikti „Eurovizijos“ scenoje?

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

15 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
velyvis
velyvis
prieš 7 metus

Nuobodi kaip malda

Dalia
Dalia
prieš 8 metus

jau kelinta diena neatsiklausau.Siurpuliukai kunu laksto

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Na Ji, deja, pareiškė norą dainuoti dainą anglų kalba. Ir gali būt jog kitą. Kaip skaičiau iš komentarų, jog vertimas i anglų kalbą dažnai pakeičia dainos mintį visiškai. Tai geriau būtų jog dainuotų italų kalba 🙂 šią dainą 🙂

agne
agne
prieš 8 metus

Nereali daina, tai graziausia ka siais metais girdejau, kad tik nekeistu jos

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Taip labai graži, tikiuos ir aš jog nekeis, o tik patobulins kad bent kokia kulminacija būtų kurios taip ir neradau, o gal praklausiau. 🙂

iks de
iks de
prieš 8 metus

vis tik sorry. atsiimu zodzius del Francesca Michielin puiki daina puiki atlikeja grazu dabar paklausiau normaliai tai uzkabino iskart tokia simple magic ;0 🙂

Lukas
Lukas
prieš 8 metus

Puiki daina. Noreciau, kas jos nekeistu

axzis
axzis
prieš 8 metus

tikrai skonio reikalas bet neverta apkalbet kazko blogais zodziais geda ir panasiai tuo labiau jei tai Il Volo kuriuos visi europos zmones visumuoja isrinko tikraisiais laimetojais savo balsais ir virtusiais balais. taip man tai buvo staigmena bet su tuo didziuliu skirtumu ziurovu balsacime gincytis negalima. o del Marco Mengoni tai irgi manyciau kad turejo laimet jis tai buvo beveika tobula.

auksinis kardas
auksinis kardas
prieš 8 metus

Visu pirma, Francesca Michielin yra puikus pasirinkimas! Ji verciausia is jaunuju italu atlikeju buvo laimeti siais metais. 2015 buvo jos didziulis prasimusimas i Italijos scena, taigi ji pelnytai laimejo. Jos dainos labai grazios. Antra, kas ten rase, tai Eurovizija buvo paremta SanRemo festivalio principu, niekas nieko nekopijavo, niekas neslepia, kad SanRemo itakojo Eurovizijos atsiradima, bet nuo pat pradzios abu konkursai buvo diena ir naktis. Trecia, Mengoni daina buvo nuostabi, bet Emmelie de Forest labai pelnytai nuslave visus konkurentus. Il volo daina buvo pasibaisetina, visiska Italijos geda, jau lekstumas tos dainos, jau visciukai dainuojantys. Sakoma skonio reikalas, taigi, nekritikuokit, kad italai turi laimeti visus konkursus. As dievinu italu muzika po ilgo gyvenimo Italijoje, bet po italu sugrizimo i ESC, jie dar NETUREJO dainos, kuri buvo verta nugaleti visa konkursa. Deja. Ir Michielin daina nelaimes. Arciausia, kas buvo europietiskam skoniui is Italijos buvo L’essenziale.

Skaistusia
Skaistusia
prieš 8 metus

Ok tada. Aš galvojau, kad čia kaip atranka pas juos yra.

to Vee
to Vee
prieš 8 metus

PILNAI SUTINKU KAD TURETU BUTI DZIN.. KAI CIA VISAD TOKS AUKSTAS LYGIS ATLIKEJU IR DAINU O EUROVIZIJOJE TO NEIVERTINA TAI YRA APGAILETINA..
2013 Marco Mengoni – L’essenziale BUVO VERCIAUSIA LAIMETI BET KA TAU 7VT ABSURDAS. TOKIO LYGIO DAINA IR ATLIKEJAS TOKIAME SILPNAME ESC13 UZIMA TOKIA VIETA.. 2015 Il Volo – Grande amore PIRMI ZIUROVU BALSAVIME AKIVAIZDZIAI DAUGIAUSIAI BALU PER VISA ISTORIJA ZIUROVU BALSAVIME 365. BET KA TAU KOMISIJA ISSIGUDRINA SMUGDYT I 6VT SAVO BALSAVIME. IR GALUTINIS KONTEKSTAS 3 VT. DAR KLAUSIMAS TAIS METAIS JEIGU BUTU VAZIAVES Nek – Fatti avanti amore AR NEBUTU ISPLESES PERGALES NORS AISKU NEZINIA DEL ZIUROVU IR KOMISIJOS.. AISKU JIS LAIMEJO TA ANTRO SANSO EUROVISION OGAE.

Vee
Vee
prieš 8 metus

Žinant, kad italams dzin Eurovizija, nekeista. Be to, Eurovizija nukopijavo Sanremo.

To Skaistusia
To Skaistusia
prieš 8 metus

San Remo festivalis yra ne atranka į eurovizija.
Kelialapis į eurovizija yra kaip pridėtinis prizas prie 1 vietos

Skaistusia
Skaistusia
prieš 8 metus

Nesuprantu dalyvauja festivalyje, bet atsisako atstovauti Italijai. Keista

iks de
iks de
prieš 8 metus

nu wth??? turejo Annalisa – Il diluvio universale turejo Deborah Iurato & Giovanni Caccamo – Via da qui ir renka vel beleka.. nu taip jau norejau istart FORZA ITALIA bet jau neverta.. danai italai ka isrinko tai yra pasityciojimas..