TVE nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Ispanijai „Eurovizijoje 2016“ atstovaus Barei su kūriniu „Say yay!“

TVE nuotr.
RTVE nuotr.

Šįvakar paaiškėjo pirmoji 2016 metų „Eurovizijos“ finalo daina – „Say yay!“, kurią Stokholme atliks ispanė Barei.

Ispanijos nacionalinėje atrankoje „Objetivo Eurovision 2016“ kovojo 6 atlikėjai. Susumavus nacionalinės komisijos, trijų ekspertų (Edurne, Loreen ir Carlos Marin) ir žiūrovų balsavimo rezultatus paaiškėjo, kad šaliai šįsyk atstovaus būtent Barei, kuri buvo ekspertų ir žiūrovų favoritė. Komisijos geriausiai įvertintas Salvadoras Beltranas iš žiūrovų netikėtai gavo mažiausiai taškų. Vakaro svečiai Brequette, Jorge Gonzalez, Carol Segovia, Mirela ir grupė „D’Nash“ atliko ispanų „eurovizinių“ dainų popuri. 

Atlikėja Barei (Barbara Reisabal) gimė 1982 metais ir savo muzikinę karjerą sėkmingai tęsia jau 16 metų. Dainininkė ir kompozitorė išleido du albumus – „Bilette para no volver“ ir „Throw the dice“. Po dalyvavimo renginyje „Festival de Benidorm“ išvyko į Majamį, kur pradėjo kurti autorines dainas. Sugrįžusi į gimtąjį Madridą, atlikėja pasirodė didžiausiose sostinės scenose ir festivalyje „Starlite“. Dainų autorė, kurianti ir dainuojanti dažniausiai anglų kalba, savo kūrybinėje sąskaitoje sukaupė nemažai garso takelių bei kūrinių, paruoštų kitiems atlikėjams, pavyzdžiui, Malu, Edurne ir japonų dainininkei May J. „Say yay!“ – „užvedanti“ daina, kuri, pasak atlikėjos, yra artima kiekvienam, nes skatina nepasiduoti.

Primename, jog Ispanija priklauso didžiojo penketo šalims, kurios kasmet automatiškai pasirodo „Eurovizijos“ finale. Šįmet dainų konkurso finalas vyks gegužės 14 dieną.

Kviečiame įvertinti ispanų pasirinkimą:

[starrater tpl=10]

Barei pasirodymas atrankos finale:

YouTube player

Barei – „Say yay! (studijinis įrašas):

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vycka
Vycka
prieš 8 metus

ne mano „style”

iksdi
iksdi
prieš 8 metus

Kiek teko primest is zmoniu topu youtubej top 6 tai is mazdaug 20 klipu tandencijos tokios : nereitinguojamos gale stovi Albanija, Baltarusija, Belgija na ir top 3 dazniausiai 3 Airija/Malta 2 Malta/Airija 1 Ispanija xd 2 vid buvo kur buvo 1 Malta.

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Maria Isabel ir Maverick geriausi man buvo 😉

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Man tai nelabai kazkaip… visai nekabina. Na aišku balsas gal neblogas, bet daina tai nelabai man bent kol kas. Geriausia buvo Maria Isabel 🙂

Sim0n
Sim0n
prieš 8 metus

puiki daina kas be ko. grazi dainininke sexy tokia.

Sim0n
Sim0n
prieš 8 metus

eik tu nezinojau. gerai kad parasiai ir cia ir i saukykla ta pati nes nebutu cia niekas to suprate kad ispanai angliskai dainuos.

Skaistusia
Skaistusia
prieš 8 metus

Wow Ispanija dainuos angliškai 😀 Na būdavo kad dainuodavo ispaniškai ir angliškai, bet ne visą dainą anglų kalba

iksdi
iksdi
prieš 8 metus

Faina atlikėja, nice song 😉