bbc.co.uk nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Airijos viltis „Eurovizijoje“ – buvęs grupės „Westlife“ narys Nicky Byrne su daina „Sunlight“

bbc.co.uk nuotr.
bbc.co.uk nuotr.

Airijos nacionalinis transliuotojas RTÉ nusprendė atsisakyti nacionalinės atrankos, kurioje šalies atstovai buvo renkami 8 metus iš eilės. Šiandien televizija patvirtino, jog Airijos garbę Stokholmo „Eurovizijoje“ gins dainininkas Nicky Byrne su daina „Sunlight“. Rašyti konkursinį kūrinį atlikėjui padėjo Wayne Hector ir Ronan Hardiman. „Manau, jog tai yra užvedanti poproko stiliaus daina, kuri puikiai tinka radijo eteriui. Visada jutau, kad šis kūrinys išsiskiria iš kitų ir turi kažką ypatinga“, – teigia Nicky RTÉ spaudos pranešime„Sunlight“ buvo pasirinkta iš netrukus pasirodysiančio Nicky solinio albumo.

Nuo 1998 metų atlikėjas priklausė „Westlife“ grupei, kurioje muzikavo kartu su Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan ir Brian McFadden. Grupė gali pasigirti 25 singlais, kurie puikavosi Didžiosios Britanijos populiariausių dainų dešimtukuose, o 14 iš jų užėmė pirmąją poziciją. Grupė išleido 7 muzikos albumus ir pardavė virš 45 mln. įrašų visame pasaulyje. Paskutinis „Westlife“ koncertas buvo surengtas 2012 metų birželį.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Nicky Byrne – „Sunlight“:

Primename, kad airių atstovams dvejus metus nesiseka patekti į konkurso finalą, tad galbūt trečias kartas bus sėkmingas? Kviečiame išgirsti Airijos 2016 metų „Eurovizijos“ kūrinį ir pasidalyti savo įspūdžiais komentaruose!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kestas
kestas
prieš 8 metus

airiai sumane 8 karta eurovizija laimet nes daina labai gera

Vycka
Vycka
prieš 8 metus

Vidutiniska, man Montes labiau patinka, ir apskritai, paklausius dainu, manau turim neblogu sansu top 10

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Geriausia daina kol kas 🙂

Žydrė
Žydrė
prieš 8 metus

šauni daina,toli žygiuos,sėkmės

IrenaRuterut
IrenaRuterut
prieš 8 metus

Pradingo mano komentaras ? Rasau darkart. SUNLIGHT dainos autoriui ir atlikejui – daina nuosirdi, prasminga,taiki protams ir sirdims. Pagarba kurejui. SEKMES ISLEIDZIANT DAINA GYVENTI IR NE TIK EUROVIZIJOJE LAIMETI…. IRENARUTERUT.

fanas
fanas
prieš 8 metus

man labai patinka,daina užvedanti ir tikrai vieta finale airiams garantuota.