Serhat. SMRTV nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

San Marinui „Eurovizijoje“ atstovaus turkų kilmės atlikėjas Serhat

Serhat. SMRTV nuotr.
SMRTV nuotr.

Šiandien specialios spaudos konferencijos metu San Marino nacionalinis transliuotojas SMRTV pristatė savo šių metų „Eurovizijos“ atstovą – atlikėją Serhat.

Serhat yra turkų kilmės dainininkas, prodiuseris ir televizijos laidų vedėjas. Muzikinę karjerą 1997 metais pradėjęs atlikėjas yra žinomas ir už Turkijos ribų – pastaraisiais metais jis kūrė Prancūzijoje ir Vokietijoje, o jo singlai skambėjo įvairių šalių radijo topuose. Serhat dainas atlieka net keliomis kalbomis – turkų, anglų, prancūzų ir rusų. Kol kas nežinoma, kokią dainą Serhat atliks Stokholme.

Vienas garsiausių atlikėjo singlų „Je M’adore“:

 

Primename, jog San Marinas „Eurovizijoje“ dalyvavo 7 kartus, o į finalą pateko tik kartą. Pernai šiai mikrovalstybei atstovavo Anita Simoncini ir Michele Perniola. Duetas pusfinalyje užėmė 16-ą vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vycka
Vycka
prieš 8 metus

Mambo nr 5 pradzia..

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Taip man ir buvo gaila jog Anita ir Michele neiveikė pusfinalio barjero ;/ Daina buvo Nuostabi 🙂 Buvo mano Top dešimtuke 😉 http://wiliuz777.wix.com/myeurovisiontop10#!4point/c1os0

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Bet tai… nu zr gaila kad Michele ir Anita negrįžta 🙁 Tokie faini buvo pernai pamenu kaip buvo gaila kai i finala nepateko 🙁 Jau tikėjau kad vėl bus kaip su Valentina Monetta (ta prasme 3 kartus is eiles dalyvauja ir trecia i finala patenka)
Ką darysi, yra kaip yra… gal gerą dainą išrinks 🙂