MTVA nuotr.
Eurovizija 2016 (atrankos)

Paskelbti Vengrijos konkurso „A Dal 2016“ dalyviai [atnaujinta: paviešintos pilnos kūrinių versijos]

Kállay Saunders Band. Atlikėjų asmeninio archyvo nuotr.
Kállay Saunders Band. Atlikėjų asmeninio archyvo nuotr.

Vengrijos nacionalinis transliuotojas paskelbė 30 atlikėjų, kurie nacionalinės atrankos „A Dal 2016“ metu varžysis dėl galimybės atstovauti Vengrijai 2016 metų „Eurovizijoje“.

Vengrijos nacionalinę atranką sudarys 3 etapai – trys ketvirtfinaliai, du pusfinaliai ir finalas. Ketvirtfinalių transliacijos įvyks sausio 23, sausio 30 ir vasario 6 dienomis, pusfinalių – vasario 13 ir vasario 20 dienomis, o finalo – vasario 27 dieną. Kiekviename ketvirtfinalyje pasirodys po 10 atlikėjų, iš kurių 6 pateks į pusfinalius. Iš pusfinaliuose pasirodysiančių 18 atlikėjų tik 8 pateks į atrankos finalą.

Visi „A Dal 2016“ dalyviai ir jų kūriniai (išgirsti galite, paspaudę pavadinimą):

Vienas iš atrankos dalyvių Kállay Saunders Vengrijai jau atstovavo 2014 metais su daina „Running“ ir tapo vienu sėkmingiausių Vengrijos atstovų, finale užimdamas 5-ąją vietą. Šį kartą nacionalinėje atrankoje atlikėjas pasirodys kartu su grupe.

Primename, kad praėjusiais metais Vengrijai „Eurovizijoje“ atstovavo atlikėja Boggie, kuri su kūriniu „Wars for nothing“ finale užėmė 20-ąją vietą.

Papildymas. Grupė „Misztral“ buvo diskvalifikuota dėl per anksti paskelbto konkursinio kūrinio, o jų vietą atrankoje užėmė Viki Singh.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus