Eurodiena.lt

Prisijunk prie didžiausio „Eurovizijos“ portalo Lietuvoje!

„Eurodiena“ kviečia prie savo komandos prisijungti iniciatyvius konkurso gerbėjus, norinčius save išbandyti įvariose portalo veiklose! Prie mūsų gali prisijungti kaip:

Reporteris (-ė) – jeigu nekantrauji rašyti konkurso naujienas, straipsnius, apžvalgas, pranešimus socialiniams tinklams, imti interviu ar rengti vaizdo reportažus.

Audio/Video montuotojas (-ė) – „Eurodienoje“ siekiame kurti kuo daugiau audiovizualinio turinio ir taip į portalą pritraukti naujų skaitytojų iš įvairių socialinių tinklų (Youtube, TikTok, Instagram). Jei moki audio ar video montavimo programėlių pradmenis ir norėtum prisidėti montuojant podkastus, interviu, top’us bei kitokius video – laukiame tavęs!

Grafikos dizaineris (-ė) – jeigu nori kurti „Eurodienos“ vizualinį stilių, grafiką mūsų svetainei, socialiniams tinklams, suvenyrams bei renginiams.

Socialinių tinklų koordinatorius (-ė) – jeigu nori rūpintis „Eurodienos“ komunikacija ir turiniu socialinių tinklų platformose – nuo „Facebook“ iki „TikTok“.

Partnerysčių koordinatorius (-ė) – jeigu nori megzti ryšius su „Eurodienos“ portalo veiklos bei renginių partneriais ir rėmėjais.

Nepriklausomai nuo pagrindinių pareigų, „Eurodienos“ nariai turi galimybę aktyviai pasireikšti visose portalo veiklose – nuo straipsnių rašymo, iki renginių organizavimo.

Aktyviausias laikotarpis mūsų veikloje – sausio-gegužės mėnesiai. Po „Eurovizijos“ finalo mes uždarome sezoną ir einame atostogų, o iš hibernacijos pamažu bundame rudenį, kuomet pradedame planuoti naują sezoną.

Veikla „Eurodienoje“ komandoje yra savanoriška ir neapmokama, tačiau mainais siūlome neįkainojamą patirtį, patyrusių komandos narių mentorystę ir galimybę įgyvendinti savo idėjas plėtojant bei kuriant „Eurodieną“ kartu su mumis.

Nedvejok ir siųsk laisvos formos prisistatymą adresu info@eurodiena.lt

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Virginijus
Virginijus
prieš 4 metus

15 metų gyvenu Švedijoje, man labai apmaudu darosi stebint Euroviziją, kada dainuoja Lietuvos atstovai, Švedijos televizijos laidų vedėjai tiesiog tyčiojasi iš lietuvos atstovų ir švedai niekada Lietuyvai balsų neduoda, o lietuviai visada duoda Švedijai balsų. Graudu, bet lietuviams reikėtu nustoti balsuoti už tuos kurie Lietuvos atstovus tiesiog ignoruoja.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.