EBU (Elena Volotova/Vladimir Dudakliev) nuotr.
Vaikų Eurovizija

2015 metų „Vaikų Eurovizijoje“ triumfavo Destiny Chukunyere iš Maltos

EBU (Elena Volotova/Vladimir Dudakliev) nuotr.
EBU (Elena Volotova/Vladimir Dudakliev) nuotr.

Po įspūdingo renginio „Armeec“ arenoje Sofijos mieste paaiškėjo, kad 13-osios „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtojo statulėlę į savo gimtinę parsiveš Maltos atstovė Destiny Chukunyere, kuri konkurse atliko dainą „Not my soul“. Nugalėtoja surinko 185 balus ir 9 balais aplenkė antroje vietoje likusį armėną Miką. Trečią vietą užėmė Lina Kuduzović iš Slovėnijos, savo sąskaitoje surinkusi 112 taškų. Destiny ne tik sugrąžino pergalę Maltai praėjus vos dvejiems metams po Gaia Cauchi triumfo, bet ir pasiekė rekordinį surinktų taškų skaičių „Vaikų Eurovizijos“ istorijoje.

Galutiniai rezultatai:

  1. Malta –185 balai;
  2. Armėnija – 176 balai;
  3. Slovėnija – 112 balų;
  4. Baltarusija – 105 balai;
  5. Albanija – 93 balai;
  6. Rusija – 80 balų;
  7. Serbija – 79 balai;
  8. Australija – 64 balai;
  9. Bulgarija – 62 balai;
  10. Gruzija – 51 balas;
  11. Ukraina – 38 balai;
  12. Airija – 36 balai;
  13. Juodkalnija – 36 balai;
  14. San Marinas – 36 balai;
  15. Nyderlandai – 35 balai;
  16. Italija – 34 balai;
  17. Makedonija – 26 balai.
EBU nuotr.
EBU nuotr.

Nors nugalėjusiai Destiny dar tik trylika metų, tačiau ji jau yra ne vieno muzikinio konkurso laureatė ne tik Maltoje, bet ir Italijoje bei Makedonijoje. Nuo šiol mergina galės pasigirti laimėjusi ir „Vaikų Euroviziją“. Jos daina – fanko stiliaus kūrinys apie pasitikėjimą savimi, meilę sau, nesvarbu, koks esi. Įspūdingą balsą turinti mergina puikiai sugebėjo atskleisti savo vokalinius sugebėjimus bei charizmą. Beje, pergalingą dainą „Not my soul“ merginai parašyti padėjo autoriai, prisilietę prie pergalę Maltai 2013 metų Vaikų „Eurovizijoje“ atnešusio kūrinio „The start“.

Šįvakar scenoje, be jaunųjų atlikėjų iš 17 šalių, taip pat išvydome praėjusių metų „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtoją italą Vincenzo Cantiello bei antrosios vietos prizininkę bulgarę Krisią Todorovą kartu su jos akompaniatoriais Hasanu ir Ibrahimu. Balsavimo metu visi dalyviai atliko himną „Discover“, tokiu būdu kviesdami žiūrovus džiaugtis gyvenimu, mylėti ir tyrinėti šį pasaulį. Prieš kiekvieną konkursinį pasirodymą regėjome spalvingus atvirukus, kuriuose buvo vaizduojami nuostabūs Bulgarijos kraštovaizdžiai. Nugalėtoją rinko žiūrovai, profesionalų bei speciali vaikų komisija. Išsamūs balsavimo rezultatai bus paskelbti per kelias savaites.

Nugalėtojos pasirodymas 2015 „Vaikų Eurovizijoje“:

„Not my soul“ vaizdo klipas: 

Sveikiname Malta su antra pergale „Vaikų Eurovizijoje“! Kaip vertinate nugalėtojos pasirodymą? Ar renginys pateisino Jūsų lūkesčius? Kviečiame komentuoti!

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Austėja
Austėja
prieš 8 metus

skaistusia > Galioja man rodos. Angliška visa daina buvo tik Maltos ir Australijos, o šiose šalyse ir kalba angliškai. Galima dainuoti savo kalba IR anglu, ir taip dare beveik visos salys siemet 😉

skaistusia
skaistusia
prieš 8 metus

O tai taisyklė dainuoti savo kalba jau nebegalioja? Nes žiūriu, kad dauguma savo ir anglų kalba arba tik anglų kalba dainuoja?

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Na, visai nieko… Bet mano nuomone buvo ir geresniu, džiaugiuosi kad Slovėnija trečia… Gaila kad San Marinas ir Juodkalnija prie galo… Sveikinimai Maltai 🙂