ORF nuotr.
Eurovizija 2015 (renginys)

Paskelbtas finalo dalyvių pasirodymų eiliškumas. Lietuvos atstovai pasirodys septinti

ORF nuotr.
ORF nuotr.

Netrukus po antrojo pusfinalio nugalėtojų spaudos konferencijos renginio prodiuseriai turėjo nuspręsti, kokia tvarka dalyviai pasirodys „Eurovizijos“ finale. Paaiškėjo, jog jau šeštadienį pirmuoju numeriu ant scenos žengs Slovėnijos duetas Maraaya, o renginį užbaigs Italijos atstovai „Il Volo“. Lietuvos duetas, Vaidas ir Monika, šeštadienį į sceną žengs septinti.

Finalo dalyvių pasirodymų eiliškumas:

  1. Slovėnija;
  2. Prancūzija;
  3. Izraelis;
  4. Estija;
  5. Jungtinė Karalystė;
  6. Armėnija;
  7. Lietuva;
  8. Serbija;
  9. Norvegija;
  10. Švedija;
  11. Kipras;
  12. Australija;
  13. Belgija;
  14. Austrija;
  15. Graikija;
  16. Juodkalnija;
  17. Vokietija;
  18. Lenkija;
  19. Latvija;
  20. Rumunija;
  21. Ispanija;
  22. Vengrija;
  23. Gruzija;
  24. Azerbaidžanas;
  25. Rusija;
  26. Albanija;
  27. Italija.

Dažniausiai sakoma, jog eilės numeris daro įtaką dainos pasiekimams konkurse ir į nugalėtojo titulą labiausiai pretenduoja antroje renginio pusėje pasirodančios šalys. Visgi, nuo 2004 metų du kūriniai, Ruslanos „Wild Dances“ ir Conchitos „Rise Like A Phoenix“, „Euroviziją“ laimėjo pasirodę pirmoje finalo pusėje. Šiuo metu lažybininkų favoritėmis laikomos Švedija, Australija ir Estija pasirodys pirmoje finalo pusėje, o Rusija ir Italija – antroje. O kaip bus iš tiesų, paaiškės jau šeštadienį!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

18 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Me
Me
prieš 8 metus

Švedija nelaimės, galit būt ramūs. Aukštą vietą tikrai ims, bet nelaimės. Estija – žiauriai pervertinta. Visiškai eilinė, niekuo neišsiskirianti – nei daina, nei scenografija – niekas. Net neprisimenu estų dainos, tik dainininkus, ir tai miglotai. Šiandien sirgsiu už mūsiškius (manau, ims 6-10 vietas), bet mano širdis priklauso norvegams – nuostabi daina.

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Daina šiaip Avicci vienos dainos stiliaus Švedų.
Tikiuos nugalės Estija, Azerbaidžanas, ar Italija, o Graikija ir Izraelis bus Top 10
Nesuprantu kaip ta Slovėnija ir Kipras pateko į finalą…. Vertesnės tikrai buvo Malta ir San Marinas arba Čekija 😉 Nustebau jog Islandija nepateko 😀 nors lažybose buvo daug aukščiau nei Izraelis:D Vat jum ir lažybos 😀 Neverta pasikliauti jomis:D
Tikiuosi Lietuva paims bent šįkart kažkokią geresnė vietą 🙂 ar bent jau šalia Montvydo vietos bus:D

Bwin
Bwin
prieš 8 metus

jei svedija laimes tai del to kad sou gera padare o daina nera gera

Donatas
Donatas
prieš 8 metus

Net neabejoju Švedios pergale.

Kurmis122
Kurmis122
prieš 8 metus

Prie ko cia Malta Izaelis ir Lenkija???? Is mano top 10 finale yra tik 4 dainos .

agne
agne
prieš 8 metus

Duetai pradzioj, pabaigoj moterys viena po kitos su reksmingom dainom, idomumasss

GoGONAUTAS
GoGONAUTAS
prieš 8 metus

ir visi keturi duetai pirmoje dalyje beveik vienas po kito,….

Sofr
Sofr
prieš 8 metus

Neiškraipyk mano žodžių.
Suprantu tiek jus, tiek ją. Ji – fizinė neįgalioji, jūs – proto invalidai. Niekad neužjausit kitų žmonių, tik save.
Faktas, kad sėkmė Eurovizijoje ne nuo balso priklauso. XXI amžiaus pradžios laimėtojus paklausykit… Vokalai klaikūs, bet kad ne vien tai svarbu.
Beto, pasikartosiu, lenkė nedainuoja blogai.

Volteras
Volteras
prieš 8 metus

nenusisnekek,.tai ka dabar daryt jei ir as noriu i eurovizija,o mano balsas per prastas???:DDDDD Koks skirtumas sedi vezymeli ar ne, jei negali dainuoti,tai ir nereikia to daryti,arba daryti sau,kabakuose,festivaliuose,.Visi puikiai supranta,kad jei ji nebutu neigali,niekada nebutu isrinkta,.kas tiesa,tas tiesa..

Sofr
Sofr
prieš 8 metus

Tamsta pažiūrėčiau ką tu darytum, jei sedėtum invalido vėžimėlį ir norėtum dalyvaut Eurovizijoj, o tau sakytų, kad tavo balsas per prastas…

blablabla
blablabla
prieš 8 metus

Tai nereikėjo tokios galingos dainos išvis dainuot, kam užsiplėšt daugiau negu galima padaryti, kad gailesčios dar daugiau sulauktų?????

Sofr
Sofr
prieš 8 metus

Volterai, vokalas, taip, nėra labai geras, bet nepamirškim fakto, kad ji dainuoja sedėdama, ir dar tokią galingą dainą, tad sėdint ją ištempti daug sunkiau nei stovint. Tad atsižvelgiant į tai, manau ji dainuoja gerai.

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Sutinku su Erika, Malta tikrai turėjo patekti. Man asmeniškai jos daina gal geriausia po švedo. Antras pusfinalis buvo daug daug stipresnis nei pirmas. Nors pirmą žiūrėti buvo gan įdomu, palyginus su antru visiška nuobodybė. Be to, iš pirmo pusfinalio finale pelnytai tik Rusija, Gruzija, Rumunija, Estija ir Belgija. Visi kiti patekę nieko gero, visi geriausi nepateko (žinoma, Suomija tai tikrai nesąmonė). O antrame pusfinalyje visi pateko daugiau ar mažiau pelnytai, iš patekusių man tik Izraelis visai nepatiko. Tik vietoje Izraelio ir Lenkijos aš į finalą leisčiau Maltą ir San Mariną.
Kaip bebūtų, labai džiaugiuosi, kad Lietuva pateko į finalą.

Latuf
Latuf
prieš 8 metus

to Volteras sutinku beveik visiskai.

Erika
Erika
prieš 8 metus

Malta turejo buti finale!! Kazkokia nesamone…

Esmė
Esmė
prieš 8 metus

Puiku,Monika – skaisti lietuvaitė.Puikus Lietuvos įvaizdis. Tai turi būti finalo akcentas, publika labai pasiilgusi skaistumo…

skaistusia
skaistusia
prieš 8 metus

Sutinka, kad Švedija ir Estija turi nemažų šansų laimėti, bet prie ko čia Rusija ir Australija nugalėtojomis yra laikomos? Dainos tikrai nėra įspūdingos.

Volteras
Volteras
prieš 8 metus

Gana stipri eurovizija siu metu tikrai,.bus idomu klausytis,tik Kipras mano manimu nepelnytai pateko, Maltos daina buvo tukstanti kartu vertesne manau,..Jei atvirai masciau,kad Lenke nepateks,pripazinkime daina nesuperine,nors ir nesa tam tikra zinute,taciau vokalas labai prastas ir netgi sededama tame vezimelyje ta zinute taip ir nebuvo paskleista,.Gal ir nemaloniai skamba,gal ziauriai,bet tokia ta tiesa,si kart gailescio balu pakako,.Te bunie,..Bet tikiuos kitais metais konkursantai neprades plagijuoti ir nesius zmoniu turinciu psichiniu ar kitokiu negaliu tik tam,kad susirinktu balsu,o ne parodytu zmogaus talento,.Siuo atveju manau lenke kaip atlikeja tikrai labai silpna eurovizijai,.