Andres Putting (EBU)
Eurovizija 2015 (renginys)

Antros neprilygstamosios Italijos ir lyriškosios Austrijos repeticijos

Tiesiogiai iš Vienos „Eurodienos“ reporteris Eimantas

Andres Putting (EBU)
Andres Putting (EBU)

Iš pat ryto „Wiener Stadthalle“ sceną drebino puikaus balso savininkai – Italijos atstovai. Per 20 minučių trukusią repeticiją kūrinį „Grande Amore“ grupė „Il Volo“ atliko tris kartus.

Visi trys atlikėjai vilkėjo juodus kostiumus ir baltus marškinius. Pasirodymo metu fone vaizduojami Senovės Romos elementai, tarpusavyje keičiasi mėlyna ir oranžinė spalvos. Pirmus du pasirodymus vaikinai iš Italijos kiek blaškėsi scenoje, nuolatos pasitaisydavo ausinę, ne laiku ir ne vietoje mosuodavo rankomis, tačiau gavę pastabų, trečiąjį kartą dainą atliko tobulai. Visos repeticijos metu „II Volo“ vokalas skambėjo nepriekaištingai, grupė susilaukė gausių žurnalistų aplodismentų. Italija – vienareikšmiškai viena iš konkursą favoričių, turinti itin dideles galimybes pavergti Europos klausytojų širdis ir atnešti pergalę į Romą.


Andres Putting (EBU)
Andres Putting (EBU)

Iš karto po Italijos atėjo laikas šeimininkei Austrijai ir jos atstovams „The Makemakes“. Scenoje iš pradžių vyrauja violetinė, mėlyna, vėliau – oranžinė spalvos. Vokalistas dainą pradeda grodamas fortepijonu, vėliau atsistoja ir kūrinį „I am yours“ atlieka stovėdamas. Jam padeda gitaristas, būgnininkas ir pritariantieji vokalistai, kurių scenoje visiškai nematyti.

Nors šis kūrinys tikrai atras savo mėgėjų būrį, vargu ar to Austrijai pakaks, kad šįmet sužibėtų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
:P
:P
prieš 8 metus

Kopija ne kopija, koks skirtumas. Italų kalba gražesnė už ispanų vis tiek. Verta pergalės, tegu ir laimi. Negi gaila? Jei jie laimės, labai džiaugsiuos, nors gaila, kad jiems ta Eurovizija tiek ir terūpi. O norėčiau pašvęst kartu, kaip per Euro čempionatą, kai į finalą pateko.

a
a
prieš 8 metus

Atsiprasau, bet nieko gero tie italai. Ispanu grupes Il Dvo kopija. Trys vyrai traukia tiek, kiek vienas galetu padainuoti. Apskritai, operetems nelabai sekasi Eurovizijoje.
O austru daina visai gera. Galima klausyti.