Eurovizija 2015 (renginys)

Antroji generalinė repeticija – tiesiogiai iš „Wiener Stadthalle“

Tiesiogiai iš Vienos „Eurodienos“ reporteris Eimantas.

 

„Eurovizijos“ pusfinalio repeticija. E. Balčiūnas.
„Eurovizijos“ pusfinalio repeticija. E. Balčiūnas.

 

Jau šį vakarą 22 valandą Lietuvos laiku pirmojo pusfinalio dalyviai lips į sceną antrajai, pačiai svarbiausiai, repeticijai. Būtent jos metu visų pusfinalyje balsuojančių valstybių komisija vertins dalyvius. Primename, kad žiuri balsai sudaro 50 procentų visų galutinių balsų, padėsiančių išaiškinti, kurios šalys keliauja į finalą, o kurios kraunasi lagaminus ir vyksta namo.

Tiesioginę kiekvieno pasirodymo apžvalgą kviečiame sekti su mumis. Būtent čia patys pirmieji sužinosite, kaip sekėsi kiekvienai pasirodančiai šaliai, tarp kurių, be abejo, – ir Jūsų favoritai.
Tad likite su mumis, pradžia – jau visai netrukus!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Aš
prieš 8 metus

Man irgi labai patiko . Daug įdomiau, nei skaityti sausą informaciją.

:)
:)
prieš 8 metus

o man kaip tik patinka… vis įdomiau negu ta pati informacija, kurią galima rasti bet kuriame Eurovizijos tinklalapyje. taip ir toliau! 🙂

Tautvydas
Administratorius
Tautvydas
prieš 8 metus

„Eurovizijos“ savaitės metu vietoje dirbančius savo komandus narius kaip tik skatinam kritiškai vertinti pasirodymus, šalių galimybes, ypač rašant gyvas renginio apžvalgas.

Taip pat akcentuoju, jog straipsnio pabaigoje buvo įdėtas ne asmeninių favoritų sąrašas, tačiau asmeninis spėjimas, remiantis spaudos centre matyta generaline renginio repeticija.

Tautvydas
Eurodiena.lt

mo
mo
prieš 8 metus

kodėl kai kurie straipsniai dabar pavirtę į blog’o lygio rašliavas..? kad ir esi reporteris iš įvykio vietos, vistiek reikėtų išlaikyti ribas, ir asmeninių favoritų ar panašių nesamonių nedėti. Trūksta senosios tvarkos 🙂