Elena Volotova (EBU) nuotr.
Eurovizija 2015 (renginys)

Ispanė Edurne pateikė išskirtinę scenografiją, tačiau turėjo problemų su vokalu

Elena Volotova (EBU) nuotr.
Elena Volotova (EBU) nuotr.
Elena Volotova (EBU) nuotr.
Elena Volotova (EBU) nuotr.

Pirmą kartą 2015 metų „Eurovizijos“ sceną išbandė ir Ispanijos atstovė. Pasirodymo pradžioje Edurne dainuoja prisėdusi ant grindų su savo šokėju, kuris padėjęs galvą ant jos kelių. Atlikėja vilki ilgą raudoną suknele su gobtuvu ir šleifu. Vėliau dainininkė atsikelia. Jos pavyzdžiu seka ir šokėjas, kuris atsistojęs už jos iš pradžių lėtai traukia suknelės šleifą į save, paskui nuplėšia ją ir palieka Edurne vilkėti permatomą auksinę suknelę su iškirpte iki klubo. Plaukai paleisti. Pusnuogis raumeningas šokėjas dėvi tik kelnes.

Toliau prasideda laukiniai šokiai – šokėjas sukasi aplink dainininkę, vėliau paima ją ant rankų ir įvairiai sukioja (šiek tiek primena praėjusių metų estų choreografijos elementus). Ekranuose viso pasirodymo metu galima išvysti pilną spalvų spektrą. Pasak reporterių, esančių arenoje, pasirodymo scenografija yra labai kokybiška, veiksmą įdomu stebėti. Vis dėlto daugeliui užkliuvo vokalas – kartais atlikėja neintonavo.

Ispanijos „Amanecer“ šįmet turi daug galimybių pasiekti gerą rezultatą „Eurovizijoje“, tačiau tam Edurne ir jos komandai reiktų rasti balansą tarp įdomių šou elementų ir švaraus užtikrinto vokalo.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus