Elena Volotova (EBU)
Eurovizija 2015 (renginys)

Tiesiogiai iš „Wiener Stadthalle“ – antroji Vaido ir Monikos repeticija

Iš Vienos praneša „Eurodienos“ reporteris Eimantas.

Elena Volotova (EBU)
Elena Volotova (EBU)
Elena Volotova (EBU)
Elena Volotova (EBU)

Šį šeštadienį „Eurovizijos“ arenoje – itin daug pasirodymų. Savo antrosioms repeticijoms į sceną žengs antrojo pusfinalio dalyviai. Lietuvos duetui teko garbė pradėti įtemptą šios dienos maratoną, tiesa, nerimo Monikos ir Vaido veiduose visiškai nematyti.

Prieš pradėdama trumpą, tik 20 minučių, repeticiją, užkulisiuose Lietuvos delegacija stabtelėjo bendrai nuotraukai. Prasidėjus pasirodymui, scenoje, be Monikos ir Vaido, pasirodė keturi pritariantieji vokalistai. Visgi, neišvengta pakeitimų – Vaido šviesius marškinius pakeitė tamsūs, nebeliko liemenės, o Monika suknelę mūvėjo išvirkščiai. Lietuvių duetas iš viso repetavo tris kartus, tiesa, laiko tarp pasirodymų liūdnai neleido – skambėjo juokas, pasirodymą styguojantys prodiuseriai nemažai pokštavo – garsiai pranešė, kad Lietuvos duetas dainuoti nepradės kol nepasidarys asmenukės, tad lietuviams nieko kito neliko, kaip tik įvykdyti šį smagų paliepimą.

Elena Volotova (EBU)
Elena Volotova (EBU)

Turint galimybę stebėti kamerų darbą bei vaizdą, kaip pasirodymas atrodys per televizoriaus ekranus, galima drąsiai teigti, kad mūsų šalis konkursą pradės itin nuotaikingai bei, žinoma, spalvingai. Tai buvo paskutinioji individuali lietuvių repeticiją ir iš to, ką matome dabar, galime drąsiai teigti, kad Lietuvos galimybės patekti į finalą yra tikrai aukštos.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Jurgita
Jurgita
prieš 8 metus

Perskaičiau straipsnį ir likau nesupratusi.. Kaip galima nepastebėti, kad atlikėjų apranga buvo gerokai pakeista? Juk Vaidas iškeitė liemenę į švarką, o Monikos suknelė yra apsivilkta išvirkščia puse. Ir dar.. Pritariantysis vokalas yra keturių, o ne trijų asmenų.