Eurovizija 2015 (dalyviai)

Gandai pasitvirtino – Rusijai atstovaus Polina Gagarina [įvertinkite kūrinį]

Pirmojo kanalo nuotr.
„Pirmojo kanalo“ nuotr.

Jau kelias dienas rusų „Eurovizijos“ gerbėjų forumai plyšta nuo internautų diskusijų ir spėlionių, kas veš šalies vėliavą į jubiliejinę 60-ąją „Euroviziją“. Kol kitos šalys aktyviai rinkosi savo atstovus, rusų transliuotojas „Pervyj kanal“ vengė bet kokių kalbų, susijusių su dainų konkursu.

Vis dėlto, rusų viltys išsipildė – Rusijos garbę šįmet gins Polina Gagarina su daina „A Million Voices“. Konkursinį kūrinį, kuris bus pristatytas artimiausiu metu, ruošė tarptautinė autorių komanda – rusai, švedai ir net Berlyne gyvenanti australė. Verta paminėti, jog prie šių metų paraiškos prisidėję Gabriel Alares, Joakim Bjernberg ir Leonid Gutkin parašė 2013 metų Rusijos „Eurovizijos“ kūrinį „What if“, kurią atliko Dina Garipova.

„Pirmojo kanalo“ nuotr.
„Pirmojo kanalo“ nuotr.

Polina Gagarina – populiari Rusijos atlikėja, kompozitorė ir aktorė. Dalį savo vaikystės mergina praleido Atėnuose, o grįžusi į Rusiją nusprendė studijuoti džiazo vokalą. 2003 metais nugalėjo „Pirmojo kanalo“ muzikiniame projekte „Žvaigždžių fabrikas“ ir pradėjo bendradarbiauti su prodiuseriu Maksimu Fadejevu, kurio globotinės „Serebro“ pelnė bronzą Helsinkio „Eurovizijoje“. 2005 metais atlikėja pasirašė sutartį su Igoriaus Krutojaus muzikos kompanija „APC Records“ ir grįžusi į sceną, užėmė trečiąją vietą Jūrmalos „Naujojoje Bangoje“. 2012 metais pradėjo dirbti su žinomu prodiuseriu Konstantinu Meladze, kuris sukūrė 2009 metais Rusijai atstovavusią dainą „Mamo“.

Atlikėja taip pat pelnė RU.TV „Metų atlikėjos“, MUZ-TV „Metų proveržio“ ir kelias „Auksinio gramofono“ apdovanojimų statulėles. Šiuo metu dainininkė pradeda koncertinį turą, dalyvauja rusų „Muzikinėje kaukėje“ bei ruošiasi išleisti trečiąjį albumą, kuriame visi kūriniai skambės anglų kalba.

Tarp kitko, Polina turi nemažai hitų, tarp jų – „Колыбельная“ (liet. „Lopšinė“), „Спектакль окончен“ (liet. „Spektaklis baigtas“) ir „Шагай“ (liet. „Žygiuok“).

Papildyta. Šiandien buvo pristatyta visa Rusijos konkursinio kūrinio „A Million Voices“ versija ir vaizdo klipas. Pasak atlikėjos, tai yra taikos daina apie meilę ir absoliučiai visus žmones, vaikus, pagyvenusiuosius, nėščiąsias ir t. t. Apie šį nuostabų jausmą dainuoja milijonai balsų. Polina džiaugiasi, kad būtent tokia nuoširdi ir simbolinė daina taps Rusijos balsu „Eurovizijoje“.

Primename, kad Rusijos atstovė pasirodys gegužės 19 dieną vyksiančiame pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Kaip manote, ar Polinai pavyks paliesti milijonų žiūrovų širdis?

Kviečiame įvertinti Rusijos kūrinį:

[starrater tpl=10]

Polina Gagarina – „A Million Voices“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

17 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
fast
fast
prieš 8 metus

Hello!

Žaneta
Žaneta
prieš 8 metus

Labai patiko, super!!!!

LOLO
LOLO
prieš 9 metus

Primena Demi…..

Vi
Vi
prieš 9 metus

RU daina tikrai gera, bet geriau RU isvis nedalyvautu juk nusvilps vel juos. Siaip tokia daina butu 5tuke jei ne RU agresija ir karo pradejimas.

SmiLe
SmiLe
prieš 9 metus

Čia tik dainų konkursas, Jezz. Klipas nieko nereiškia! Gaila, kad daugelis į tai neatsižvelgia ir vistiek nušvilpia rusus, gėda man tikrai dėl tų žmonių…

euro2015
euro2015
prieš 9 metus

ką turi jausti ukrainiečiai, matydami šitą klipą??????????????????????????????
Tai rusų spjūvis jiems į veidą: pas jus karas, o pas mus saulelės, balionai ,vaikučiai ir visa Europa apsisisiojus iš laimės balsuoja už mus.

Airidas
Airidas
prieš 9 metus

Tikrai gera daina, labai jausminga ir šiaip faina 🙂 Manau, kad šalys nelabai balsuos dėl politinių problemų, bet jei atsižvelgs į dainą tai tikrai turėtų būti TOP 5. Ji mano TOP 3. 🙂

Isfeero
Isfeero
prieš 9 metus

Ištikro politiniai šalies reikalai tūrėtų netūrėti įtakos šiam konkursui,bet jau pagal praeitus metus matėme reakciją į rusų pasirodymą,.O TAI TIK ĮRODO,KAD ŠIS KONKURSAS DAR IR KAIP SIEJASI SU POLITIKĄ,.deja,bet tokia ta tiesa,..nors atlikėjai neturi nieko bendro su to paties Putino veiksmų eiga ir tikrai neturi galios kažko tame pakeisti ,juolab kaip ir dauguma sveikai mąstančių žmonių tam nepritaria,..beje,tas pats balsavimas už kaimynus,nepriklausomai daina patiko ar ne,o taip juk netūrėtų būti,jei tai dainos ir šau konkursas,. Pripažinkime ,.jei nebūtų skelbiama iš kurios šalies atlikėjai yra, esu įsitikinusi,kad balsai išsideliotų ženkliai kitaip nei „kasmet”,.Mane džiugina bent jau tai,kad po truputi žmonės pradeda balsuoti už pasirodymą kuris tikrai jiems patiko, o ne už tą kuris atstovauja šalį kuri yra arčiausiai jo šalies,..

Brat2va
Brat2va
prieš 9 metus

Man patinka jusu komentarai! 😉

Vee
Vee
prieš 9 metus

Nu tikrai. Prie ko gi ta politika čia? Net jei laimėtų, padarytų dar vieną superinį šou, kaip 2009. 🙂

Ema
Ema
prieš 9 metus

cia dainu konkursas cia atlikejai pasirodo, o ne politikai…..reikia atlikejus skirti nuo politiku ir nelyginti…..muzikos sou yra muzikos….o politika yra politika ir nereikia smerkti atlikeju vardan politiku ka jie isdarineja….Dziaugiuosi del Polinos Gagarinos:))

...
...
prieš 9 metus

Bet kokiu atveju, organizuoti eurovizija Rusijoje dabar butu absurdiska 🙂

euro2015
euro2015
prieš 9 metus

Labai norėčiau, kad Rusijai būtų parodyta jos vieta, t.y. visiškas OUT, nes negalima dainuoti apie vaikus, gėrį, saulelę žinant, kad tos pačios šalies vadas naikina kitos šalies vaikų ateitį. Turime per tokius konkursus rodyti nepakantumą veidmainiškiems atlikėjams. Nebalsuosiu net tada, jeigu Rusijai atstovautų ir pati LADY GAGA.

Hideo
Hideo
prieš 9 metus

Kaip iš rųsų nieko gero ir nesitikėjau 😀 Tiesa skai Vee- Dvynukės buvo geriau, žymiai geriau 🙂

Tolerant
Tolerant
prieš 9 metus

WoW. Šitai dainai aukšta vieta garantuota.. Vien iš ištraukos nuostabiai skamba. Polina, sėkmės ! ! !

Vee
Vee
prieš 9 metus

Kaip iš rusų, tikėjausi geriau. Gal dar kai išgirsiu pilną versiją, pakeisiu nuomonę. Dvynės buvoo geriau.