Eurovision.tv nuotr.
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Lenkijai atstovaus tragediją išgyvenusi atlikėja Monika Kušinska

Eurovision.tv nuotr.
Eurovision.tv nuotr.

Prieš kelias akimirkas paaiškėjo, kad Lenkijos garbę „Eurovizijoje“ gins Monika Kušinska su daina „In the name of love“.

TVP1 televizija, pasirodo, moka sukelti intrigą bet kokiam įvykiui. Gudri laidos „Świat Się Kręci“ vedėja Agata Młynarska nesiruošė iš karto atversti visų kortų. Iš pradžių žiūrovams buvo priminta apie 60-ies metų „Eurovizijos“ istoriją. Vėliau vedėja pateikdavo vis naujas užuominas apie paslaptingąjį lenkų atstovą. Pirmiausia paaiškėjo, kad tai yra moteris. Vėliau sužinojome jos išskirtines savybes ir muzikos stilių, kuriam ji atstovauja. Pasirodo, ši populiariosios muzikos atlikėja įkvėpė ne vieną žmogų, savo dainomis suteikdama vilties ir pasitikėjimo savimi. Laidos svečiai, tarp jų ir Donatan su Cleo, ilgai spėliojo, kas iš jų perims estafetę ir dalyvaus didžiausiame Europos muzikos konkurse.

Vis dėlto, netrukus studijoje pasirodė 2015 metų Lenkijos atstovė – Monika Kušinska. Monika yra populiari Lenkijos atlikėja ir autorė, anksčiau dainavusi populiariosios muzikos grupėje „Varius Manx“. 2006 metais ji pateko į eismo įvykį, dėl kurio liko dalinai paralyžiuota. Tikrai taip, ši talentinga dainininkė yra priversta važinėti neįgaliojo vežimėliu, tačiau tai nesukliudė Monikai mėgautis didžiausia gyvenimo aistra – dainavimu. Savo įkvepiančiu kūriniu „In the name of love“ atlikėja bandys „tiesti tolerancijos tiltus“ ir pranešti visam pasauliui, kad už svajones verta kovoti.

Lenkijos atstovė pasirodys gegužės 21 dieną vyksiančiame antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Kaip manote, ar šis kūrinys nepasimes tarp kitų konkurso baladžių?

Kviečiame įvertinti Lenkijos kūrinį:
[starrater tpl=10]

Monika Kuszyńska – „In The Name Of Love“:

Dainos „In The Name Of Love“ versija lenkų kalba:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
rasa
rasa
prieš 8 metus

ji yra jau senai dainininke ir neisgailescio o savo noru:P

Vi
Vi
prieš 9 metus

Grazi balade. Nesu nieko pries invalidus, bet atrodo, kad Lenkija ima Suomijos pvz.ir bando taip sukelti zmoniu gailesti, kad balsuotu. Bet daina gera, nieko nesakau.

Isfeero
Isfeero
prieš 9 metus

Gal jau tikrai laikas būtų rengti „parolimpine” euroviziją,.,PRIPAŽINKIME, jei ne jos situacija ir klipas liečiantis šią temą,į dainą niekas nebūtų atkeipęs ypatingo dėmesio,…

Tomas
Tomas
prieš 9 metus

Siais metais vien balades 😀 ir visos tokios banalios

LTU
LTU
prieš 9 metus

Gražiai tai gražiai, bet nesąžininga kitų dalyvių atžvilgiu, nes visi balsuos iš gailesčio tiek už suomius, tiek už lenkus.

skaistusia
skaistusia
prieš 9 metus

Tikrai gera daina 🙂 Ir manau lenkai tikrai gražiai pasielgė leisdami Lenkijai atstovauti negaliojo vežimėlyje sėdinčią talentingą atlikėja

Mindaugasss
Mindaugasss
prieš 9 metus

Pagaliau pataike ir lenkai, si daina tikrai ne tik iseis i finala, bet manau bus top 10, del top 5 nedrisciau speti ,kadangi baladziu yra nemazai ir kurios labiau patiks euro fanams sunku pasakyti.

LOLO
LOLO
prieš 9 metus

geriausia balade kolkas ir mnau bus top 5 🙂