Eurovizija 2015 (dalyviai)

Ispanijos ir Maltos atstovės pristatė savo konkursinių dainų vaizdo klipus

spain_640RTVE televizija pagaliau paviešino nuo lapkričio ruoštą Ispanijos konkursinės dainos „Amanecer“ vaizdo klipą, kuriame šalies atstovė Edurne vaizduojama kaip graikų kovotoja. Klipas filmuotas Valencijoje, taip pat buvo naudojamos 3D technologijos ir specialūs efektai. Vaizdo klipą kūrė ispanai German De La Hoz ir David Arnal. RTVE interviu Edurne žadėjo, kad intensyviai dirbs, siekdama paruošti kokybišką ir įdomų pasirodymą. Atlikėja neslepia, kad savo gyvenimą artimiausius mėnesius skirs „Eurovizijai, Eurovizijai ir tik Eurovizijai“.

Edurne – „Amanecer“:

 

malta_640Atnaujintą „Warrior“ versiją ir vaizdo klipą skuba pristatyti Maltos atstovė Amber. Klipas, kaip ir kūrinys, atspindi problemas, su kuriomis susiduria kiekvienas iš mūsų. Atlikėja klajoja tamsiais labirintais, kurie sumbolizuoja žmonių baimes ir sprendimus. Tačiau Amber nepasiduoda, stengiasi atsikratyti praeities šešėlių ir išsilaisvinti iš tamsos. Verta paminėti, jog klipui mistinės ir emocionalios atmosferos suteikiančios sprogstančios lemputės ir krentantys šviestuvai buvo nufilmuoti iš pirmo dublio.

Amber – „Warrior“:


Primename, kad Maltos atstovė Amber pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, o ispanė Edurne dainuos iš karto finale. Ką manote apie šiuos du kūrinius ir jų vaizdo klipus?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Laimonas
Laimonas
prieš 9 metus

Abu klipai atrodo įspūdingai! Be to turim stiprią konkurentę pusfinalyje…