heraldsun.com.au nuotr.
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Pirmasis Australijos atstovas „Eurovizijoje“ – Guy Sebastian [įvertinkite kūrinį]

heraldsun.com.au nuotr.
heraldsun.com.au nuotr.

Europoje vėlų trečiadienio vakarą, o Australijoje – ankstų ketvirtadienio rytą, šios „Eurovizijos“ konkurse debiutuosiančios valstybės transliuotojas SBS Sidnėjaus operos rūmuose surengė spaudos konferenciją. Jos metu atskleidė atlikėją, jau gegužę Vienoje ginsiantį australų garbę populiariausiame Europos muzikos konkurse. Paaiškėjo, jog jubiliejinės „Eurovizijos“ finale gegužės 23 d. dainuos 33-ejų Guy Sebastian. Kol kas kūrinys, skambėsiantis Vienoje, dar nėra išrinktas, tačiau bus paskelbtas per artimiausias dvi savaites.

Guy Sebastian Australijos publikai yra puikiai pažįstamas jau daugiau nei dešimtmetį. 2003 metais atlikėjas tapo pirmuoju muzikinio projekto „Australian Idol“ nugalėtoju. Iki šiol Guy išleido aštuonis albumus, iš kurių net septyni tapo platininiai, o du užėmė pirmą vietą šalies perkamiausių albumų sąraše. Iš viso atlikėjas yra pardavęs net 3,7 mln. singlų bei albumų ir yra sėkmingiausias visų laikų „Australian Idol“ dalyvis. 2010–2012 metais Guy užėmė teisėjo vietą šalies „X-Factor“ projekte. Įdomu tai, jog atlikėjas yra dainavęs tokiems žinomiems žmonėms kaip Oprah Winfrey, Jungtinės Karalystės Karalienei Elžbietai II, taip pat Popiežiui Benediktui XVI.

Papildymas. Šiandien paaiškėjo, jog Guy Sebastian „Eurovizijoje“ atliks praėjusią savaitę specialiai konkursui sukurtą R&B stiliaus dainą „Tonight Again“Nors anksčiau buvo skelbta, jog konkursinis kūrinys bus išrinktas iš Guy albumo „Madness“ dainų sąrašo, atlikėjas paskutinę akimirką nusprendė sukurti visiškai naują, „Eurovizijos“ scenos vertą kūrinį. Pasak atlikėjo, „Tonight Again“ pasakojama apie akimirkas, kurių nenorime pamiršti ir svajojame jas išgyventi kiekvieną dieną. Guy tikisi, jog šį jausmą jam pavyks patirti ir Vienoje.

Primename, jog Australija konkurse dalyvaus svečio teisėmis ir tik vieną kartą. Visgi, jeigu šalis laimėtų „Euroviziją“, Australijai būtų suteikta galimybė dar kartą pasirodyti kitąmet, tačiau konkursas vyktų viename iš Europos miestų.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Guy Sebastian – „Tonight Again“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
uhu ;D
uhu ;D
prieš 9 metus

zek ble kenguros laimet gali ;DDDDDD vis ne plagiatas

gab
gab
prieš 9 metus

Like a Drum tobula daina.. <3

wow
wow
prieš 9 metus

Dami Im n kartu ispudingesne……

Isfeero
Isfeero
prieš 9 metus

Jei atvirai,..tikėjaus kažko stipresnio iš Australijos,..