Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Graikiją „Eurovizijoje“ pristatys Maria Elena Kyriakou su jausminga balade „One last breathe“

Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.

Maria Helena Kyriakou nugalėjo Graikijos nacionalinėje atrankoje „Eurosong 2015“ ir atstovaus šaliai jubiliejinėje „Eurovizijoje“. Atlikėja su daina „One last breathe“ įveikė 4 varžovus – Barrice, C:Real, Shaya ir „Thomai Apergi & Legend“.

Palaikyti dalyvių taip pat atvyko Loukas Giorkas (Graikija, 2011), „Freaky Fortune“ (Graikija, 2014), grupė „One“ (Kipras, 2002) ir šių metų Kipro atstovas Giannis Karagiannis. Visos laidos metu buvo kalbama apie Heleną Paparizou, kuri lygiai prieš 10 metų laimėjo „Euroviziją“. Dainininkė ne tik atliko kelias dainas, tačiau ir paskelbė žiūrovų bei komisijos verdiktą.

Maria Helena Kyriakou gimė Larnakoje, Kipre. 2014 metais po pergalės muzikiniame televizijos projekte „The Voice of Greece“, galingo balso savininkė pasirašė sutartį su „Universal Music Greece“. Maria Helena visuomet svajojo apie dalyvavimą „Eurovizijoje“, o savo konkursinę dainą vadina populiariojo stiliaus balade. Beje, kūrinį „One last breathe“ paruošė specialiai atrankai suburtų autorių komanda, kurią sudarė Efthivoulos Theoxarous, Vaggelis Konstantinidis, Evelina Tziora ir pati Maria Elena.

Graikijos atstovė pasirodys gegužės 19 dieną vyksiančiame pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Kaip manote, ar graikai priėmė teisingą sprendimą, atsisakę jų „euroviziniams“ kūriniams būdingų tautinių motyvų?

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Atlikėjos pasirodymas atrankos finale:

Atrankai nufilmuotas „One last breath“ vaizdo klipas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
...
...
prieš 9 metus

Na, kad siu metu baladziu kol kas suskaiciuoju vos 7, tai nera daug.

Justas
Justas
prieš 9 metus

Baladės, dramos ir ašaros – šių metų Eurovizijos pagrindas. Mums su greita ir nuotaikinga diena tai labai geras dalykas!