Eurovizija 2015 (dalyviai)

Išleistas Ispanijos kūrinys „Amanecer“

TVE nuotr.

Šiandien vidurdienį Ispanijos televizija (RTVE) išleido šalies atstovės Edurne kūrinį „Amanecer“ (aušra – liet.), su kuriuo atlikėja pasirodys jubiliejinės „Eurovizijos“ finale, gegužės 23 dieną. Ispanų kalba atliekamos dainos autoriai – Tony Sanchez-Ohlsson, Peter Boström ir Thomas G:son. Tony prieš tai yra parašęs Ispanijai 2007 ir 2012 m. atstovavusius „eurovizinius“ kūrinius, o Peter Boström ir Thomas G:son sukūrė 2012 metais konkursą laimėjusios Švedijos dainą.

Primename, jog Edurne Ispanijai atstovauti buvo išrinkta uždaru būdu. Atlikėja dainuoja nuo pat mažens, tačiau Ispanijos publikai pirmą kartą pasirodė projekto „Operación Triunfo“ metu 2005 metais. Edurne 2006–2008 metais išleido 3 albumus, o vėliau dalyvavo įvairiuose Ispanijos televizijos projektuose. Vėliau atlikėja išleido dar 2 studijinius albumus (2010 ir 2013 metais), o daina „Painkiller“ tapo naujausio albumo „Climax“ singlu.

Jau rytoj daina bus išleista „Itunes“ bei „Spotify“ muzikos platformose, o kovo 9 dieną pasirodys kūrinio vaizdo klipas, kuris buvo nufilmuotas Valencijos mieste, Ispanijoje.

Kviečiame įvertinti Ispanijos kūrinį:

[starrater tpl=10]

Edurne – „Amanecer“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
NASHera
NASHera
prieš 9 metus

Gera daina, man patiko. 🙂

Tomas
Tomas
prieš 9 metus

Truksta tokiu dainu 2015 metu eurovizijoje

Fyjerverk'as
Fyjerverk'as
prieš 9 metus

Labai gera daina…Tik gal trūksta tokio „beat’o” – tada būtų išvis super! 😀

Andžej
Administratorius
Andžej
prieš 9 metus

Gera daina, bet galėjo mažiau „piarinti“ ją, galbūt dabar geresnių reakcijų sulauktų. Nors su išdirbtu pasirodymu turi visus šansus neblogai vietai užimt.