Eurovizija 2015 (dalyviai)

Slovėnijai 2015 metų „Eurovizijoje“ atstovaus Maraaya

Maraaya
Maraaya.com nuotr.

Vieninteliu nacionalinės atrankos renginiu apsiriboję slovėnai šį vakarą iš aštuonių pretendentų rinko savo atstovą į jubiliejinę „Euroviziją“. „EMA 2015“ konkurse, kurį vedė Darja Švaiger (Slovėnija, 1995 ir 1999), Maja Keuc (Slovėnija, 2011), Tinkara Kovač (Slovėnija, 2014) ir Nejc Šmit, nugalėtojai buvo renkami dviem etapais. Pirmiausia komisija nusprendė, jog superfinale pasirodys Maraaya bei Rudi Bučar En Figoni. Šiems atlikėjams scenoje savo kūrinius atlikus dar sykį, jų likimą sprendė žiūrovai, kurie daugiau balsų atidavė duetui Maraaya su daina „Here for you“.

Duetą Maraaya sudaro atlikėja Marjetka Vovk ir muzikos kūrėjas Aleš Vovk, geriau žinomas Ray pseudonimu. Neseniai susikūręs duetas pernai išleido debiutinį singlą „Lovin’ Me“, taip pat sukūrė Tinkaros Kovač Kopenhagos „Eurovizijoje“ atliktą kūrinį „Round and round“ bei jaunosios atlikėjos Ulos Ložar „Vaikų Eurovizijoje“ pristatytą dainą „Nisi Sam (Your Light)“. Įdomu tai, jog Marjetka ir Aleš kartu yra ne tik scenoje, tačiau ir gyvenime – pora yra susituokusi ir augina du sūnus.

Maraaya savo jėgas išbandys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, gegužės 21 dieną. Sausio mėnesį vykusios burtų ceremonijos metu paaiškėjo, jog Slovėnijos atstovai dainuos antroje renginio pusėje.

Kviečiame įvertinti Slovėnijos pasirinkimą:

[starrater tpl=10]

Maraaya – „Here For You“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
NOVA
NOVA
prieš 8 metus

Puikus atlikimas! Geriausia daina:)

saule
saule
prieš 8 metus

nuostabi daina uz sirdies griebia puikus atlikimas

Austėja
Austėja
prieš 9 metus

Puiku, bet tikrai negalėčiau pasakyti, kokią vietą užims. Aš norėčiau juos matyti top 10, tačiau dauguma Slovėnijos dainų ankstesniais metais man patinka, o pasiekia ne kažin ką. Dažnai net į finalą nepatenka.

Vi
Vi
prieš 9 metus

Balsas kazkoks pro nosi, kaip sinusitininkes, labai nekas pasakyciau. Nepatinka man toks balso tembras, kaip Lenos ar Lt Alinos Orlovos.

adg
adg
prieš 9 metus

Bent jau man kol kas geriausia daina

Brat2va
Brat2va
prieš 9 metus

visai nieko

olmira
olmira
prieš 9 metus

kažkuom kabina ši daina 🙂

latuf
latuf
prieš 9 metus

Nu grazu . 🙂