Stina Stjernkvist/SVT nuotr.
Eurovizija 2015 (atrankos)

Ketvirtajame Švedijos pusfinalyje – „JTR“ ir Måns Zelmerlöw triumfas

Stina Stjernkvist/SVT nuotr.
Stina Stjernkvist/SVT nuotr.

Šį vakarą surengtame ketvirtajame ir jau paskutiniame „Melodifestivalen 2015“ pusfinalyje susigrūmė septyni dalyviai, siekiantys atstovauti šaliai „Eurovizijoje“. Tradiciškai, pirmas dvi vietas užėmę atlikėjai iš karto pateko į finalą, o trečioje ir ketvirtoje vietoje likę dalyviai kitą savaitę pasirodys „antrojo šanso“ ture, kur turės dar vieną progą iškovoti paskutinius kelialapius į finalą.

Žiūrovai nusprendė, jog jau po dviejų savaičių vyksiančiame finale išvysime vaikinų grupę „JTR“, atlikusią kūrinį „Building it up“, ir prieš tai du kartus laimę bandžiusį ir kartą „Melodifestivalen“ vedėju buvusį Måns Zelmerlöw su daina „Heroes“ .

Jau po savaitės „antrojo šanso“ ture pasirodys Dinah Nah su kūriniu „Make me (La La La)“ bei Hasse Andersson su daina „Guld och gröna skogar“.

Deja, tačiau mažiausiai žiūrovų palaikyti dalyviai Caroline Wennergren (5 vieta), Annika Herlitz (6 vieta) ir Midnight Boy (7 vieta) iš kovos atstovauti Švedijai jau pasitraukė.

Kitą savaitę „antrojo šanso“ ture aštuoni dalyviai susigrums poromis, o kiekvienos dvikovos nugalėtojas keliaus į finalą. Šiemet, skirtingai nuo ankstesnių metų, finale išvysime net 12 pasirodymų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vee
Vee
prieš 9 metus

Kitąmet visi dabar pieš hologramas. 😀
Bet patiko visai idėja scenografijos, charizmą irgi turi. Lengva daina, bet įsimenama. Goood.

Hideo
Hideo
prieš 9 metus

Gal vieną krt ir švedai liks už finalo ribų 😀

make me lalala
make me lalala
prieš 9 metus

Dinah nah tai vasaros hitas! Ne veltui J.Lopez autoriu daina.

efka
efka
prieš 9 metus

vien su scenografija eurovizijos nelaimesi . daina nk gero tad swedai tikiuos nebus tokie kvaili ir nessius jo i esc. mano favoritai siais metais eric saade , marriete , magnus carlsson , isa. dar yra geru dainu is andra chansen bet cia mano pagrindines favorites is kuriu manau ir spresis nugaletojas 🙂

DamDam
DamDam
prieš 9 metus

Niekas nepasiginčys, kad Zelmerlowo daina nėra pakankamai stipri, kad galėtų važiuoti į esc, bet tai taip panašu į visokius Lovers of the Sun, kad net nemalonu klausyti.

latuf
latuf
prieš 9 metus

Heroes ir Eric Saade Sting. geriausios siais metais.

gab
gab
prieš 9 metus

aš už hereos 🙂

Deividas
Deividas
prieš 9 metus

* scenografija

Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Po šio pusfinalio ir mano favoritė „Heroes”. Stenografija – 10 balų.

Tomas
Tomas
prieš 9 metus

Heroes turetu vaziuoti , ispudinga daina 🙂