Eurovizija 2009 (dalyviai)

Ispanija: į „Euroviziją“ važiuoja Soraya

Po labai ilgo šou, kurį sudarė trečiasis pusfinalis, antro šanso raundas ir finalas, išrinkta Ispanijos atstovė „Eurovizijos“ dainų konkurse— Soraya. Ji atliks dainą „La noche es para mí“.

Buvo tikimasi, kad įvyks antrojo šanso raundas, tačiau TVE nusprendė jį atšaukti. Finale pasirodė ne 10 dalyvių, kaip buvo skelbta, o 12.

Iš visų 12-os dalyvių žiūrovai ir žiūri išrinko geriausią. Soraya gins savo šalies garbę „Eurovizijos“ dainų konkurso finale.

Oficialus „La noche es para mí“ vaizdo klipas:

Pasirodymas nacionaliniame finale:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hhh
Hhh
prieš 15 metus

o man shi daina atrodo tikrai stipri;) gal pasirodymas nera kazkuo ypatingas,bet daina uzvedanti;)) aisku noreciau kad soraya atrodytu svelnesne,nes db jin atrodo lb grubi;)

skaiste
skaiste
prieš 15 metus

nk ypatingo

tt
tt
prieš 15 metus

na paklausius tai ta melody tai kaip is kokio seno meksikieciu serialo sound trackas tikrai nieko jie nepasiektu o ju isrinktoji daina taip pat nieko gero, bet aisku zymiai geresne nei melody beto ir atlikeja grazi ir daina siek tiek isimenanti, bet manau kaip ir visada ispanai liks rikiuotes gale 🙂

Senseless
Senseless
prieš 15 metus

Visą naktį nemiegojau, laukiau rezultatų. Tiesiogiai kaip žadėjo nerodė. Kai pamačiau kas laimėjo negalėjau nuslėpti nusivylimo ir vis dar dabar negaliu patikėti. Surinko po lygiai taškų su Melody, deja, kvailos taisyklės ir laimėjo „cmon take, cmon shake me” nuvalkiota frazė. Nematau nieko absoliučiai naujo. Visiška „usual” etiketė prie šio gabalo. Priedainis toks nuvalkiotas per metų metus, nežinau ko jie tikisi. Pati atlikėja nėra kažkokia gražuolė, o šokis-šou scenoje blankus ir neišsiskiriantis.

P.S. Dėt reiktų finalinį gyvą pasirodymą, o ne vaizdo klipą.
http://www.youtube.com/watch?v=do_9SaMGAA0

/Bevardis/

uhu :D
uhu :D
prieš 15 metus

nice 😀 uz ja sirgau ispanai turbut pirma karta padoriai pasirodys 😀

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.