Ronen Akerman nuotr.
Eurovizija 2015 (atrankos)

Izraeliui „Eurovizijoje“ atstovaus Nadav Guedj [įvertinkite kūrinį]

Ronen Akerman nuotr.
Ronen Akerman nuotr.

Paaiškėjo, kad pergalę Izraeliui „Eurovizijoje 2015“ mėgins iškovoti Nadav Guedj. Vaikinas laimėjo ilgiau nei keturis mėnesius trukusį muzikinį projektą „Hakochav Haba“ („The Next Star“) ir pelnė garbę atstovauti šaliai šiemet Vienoje vyksiančiame dainų konkurse.

Primename, jog dėl laimingojo bilieto į „Euroviziją“ muzikinio projekto finale varžėsi keturi konkurentai: Sary Nachmias, Avia Shoshani, Nadav Guedj, Iki Levy & The Rasta Hebrew Men. Pirmojoje finalinėje dvikovoje savo jėgas išbandė Iki Levy & The Rasta Hebrew Men ir Avia Shoshani. Dalyviai atliko pirmuosius kūrinius. Deja, fortūna aplenkė Avia. Antrojoje dvikovoje susirungė Sary Nachmias bei Nadav Guedj. Sėkmė buvo palanki Nadav. Tačiau, komisijos sprendimu, į trečiąjį raundą tęsti kovą sugrįžo Sary. Jo metu nuskambėjo antrosios laimingojo trejeto dalyvių dainos. Superfinale daugiausia žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukė Nadav Guedj. Vos per žingsnį nuo pergalės liko duetas Iki Levy & The Rasta Hebrew Men. Mažiausiai balsų surinko Avia Shoshani.

Šešiolikmetis Nadav Guedj gimė Paryžiuje. Šiuo metu gyvena Netanya miestelyje, Izraelyje. Vaikinas studijuoja aukštojoje mokykloje, o vakarais dirba padavėju. Savo pasirodymus Nadav pradėjo būdamas vos dešimties. Praėjusiais metais pasirodė miuzikle „Mary Lou“. Šiuo metu atlikėjas dainuoja grupėje ir stropiai mokosi, kadangi šiemet privalės laikyti egzaminus.

Papildymas. Šiandien buvo pristatyta Izraelio konkursinė daina „Golden boy“, kurią atrinko IAB ir „Teddy productions“ atstovų komisija. Kūrinio autorius Doron Madalie buvo atsakingas už 2008, 2010 ir 2013 metų Izraelio pasirodymus. „Auksinio berniuko“ istorijoje pasakojama apie vaikiną, kuris savo sudaužytą širdį nusprendžia gydyti šokiais ir linksmybėmis. Dainos aranžuotėje persipina populiariosios, r’n’b ir Vidurio rytų muzikos motyvai. Verta paminėti, kad vaizdo klipas buvo filmuojamas Tel Avive.

Primename, jog Izraelio atstovas pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, gegužės 21 dieną. Kaip manote, ar Nadav pavyks patekti į finalą?

Kviečiame įvertinti Izraelio kūrinį:

[starrater tpl=10]

Nadav Guedj – „Golden boy“:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Nesuprantu, ką čia gero visi mato?? Daina pernelyg paprasta; greita, bet visiškai nekabinanti. Be to, atlikėjas turi balsą (tai matosi pradžioje), tai galėtų jį daugiau parodyti! Nes dabar daina labai jau paprasta ir banali…

Hideo
Hideo
prieš 9 metus

taip tikrai kabina ir isimenama ne tiap kaip ans kurio pasirodymo miglotai tik efektus pamenu 😀

VirmA*
VirmA*
prieš 9 metus

O, šitos dainos konkurso metu bus malonu klausyti! 🙂

euro2015
euro2015
prieš 9 metus

Na pagaliau kazkas naujo ir kabinancio. saunuolis

Vee
Vee
prieš 9 metus

rytietiškos melodijos jaučiasi. 🙂 o tai ir kabina.

Rytis už Mią
Rytis už Mią
prieš 9 metus

Puiku. Tarp visų baladžių gera išgirst tokią greitą dainą 😀

SmiLe
SmiLe
prieš 9 metus

Tokia visai kabinanti + patinka tas azerų pop’sas. Sekmės Golden Boy 🙂