RTE nuotr.
Eurovizija 2015 (atrankos)

Airiai paskelbė penkis atrankos finalistus ir jų dainas

RTE nuotr.
RTE nuotr.

Airijos RTÉ televizija paskelbė visus atlikėjus, susikausiančius dėl bilieto į Vienos „Euroviziją“. Nugalėtoją rinks tiek žiūrovai, tiek profesionalų komisija. Vasario 27 dieną „Late Late Show“ laidoje bus surengta „Eurosong“ atranka, kurioje pasirodys visi penki dalyviai:

1. Alex Saint and the MJs – „She’s So Fine“:

Alex kilęs iš Zambijos ir jau kelis kartus buvo tapęs „Eurosong“ finalistu. Atlikėjas šį kartą tikisi sužavėti žiūrovus hiphopo stiliaus kūriniu.

2. Erika Selin – „Break Me Up“:

Erika yra švedė ir vietinio muzikinio projekto „Idol“ finalistė. 2010 metais dainininkė turėjo pasirodyti „Melodifestivalen“ atrankoje su kūriniu „Kom“. Tačiau galiausiai atlikėja atsisakė dalyvauti, o kūrinį dainavo merginų grupė „Timoteij“

3. Kat Mahon – „Anybody Got A Shoulder“:

2014 metais Kat Mahon pasirodė tarptautiniame festivalyje „Rose of Tralee“, vienijančiame airių tautą visame pasaulyje. Konkursinę Kat dainą sukūrė 1994 metų „Eurovizijos“ nugalėtojas Charlie McGettigan.

4. Molly Sterling – „Playing With Numbers“:

Šešiolikmetė Molly yra jauniausia šių metų „Eurosong“ dalyvė. Ji atliks kūrinį apie jausmų ir pasirinkimo rizikas, su kuriomis kasdien susiduria daugybė žmonių.

5. Nikki Kavanagh – „Memories“:

Nikki buvo atlikėjos Niamh Kavanagh „eurovizinės“ komandos narė 2010 metais, o 2011 metais „Eurosong“ atrankoje užėmė antrąją vietą, nusileidusi tik broliams „Jedward“.

Primename, jog Airijos atstovas šiemet pasirodys antrajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje, gegužės 21 dieną. Kaip manote, kuri daina yra verčiausia skambėti Vienoje?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 9 metus

Mano Top 3:
1. Alex Saint and the MJs – „She’s So Fine“
2. Erika Selin – „Break Me Up“
3. Nikki Kavanagh – „Memories“
🙂

Gabrielius
Gabrielius
prieš 9 metus

Erika Selin ! !

kažkas
kažkas
prieš 9 metus

Erika Selin – „Break Me Up“

as
as
prieš 9 metus

Nikki nereali daina.. Bet ir kitos neblogos.
Mano TOP: 1.Nikki 2.Kat Mahon 3.Erika 4.Molly 5.Alex

this time
this time
prieš 9 metus

Noreciau, kad Molly laimetu. Nezinau, kaip eurovizijoj pasisektu – arba gerai, arba labai blogai, bet labai grazi daina. Mielai i playlista isimesciau 🙂