maniadb.com ir blesk.cz nuotr.
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Į dainų konkursą sugrįžtančios Čekijos garbę gins Marta Jandová & Václav Noid Bárta [įvertinkite kūrinį]

maniadb.com ir blesk.cz nuotr.
maniadb.com ir blesk.cz nuotr.

Pirmą kartą nuo 2009 metų „Eurovizijoje“ dalyvausiančios Čekijos televizija paskelbė, jog specialiai suburta penkių žmonių komisija išrinko šalies atstovus. Jais tapo Marta Jandová ir Václav Noid Bárta. Duetas gegužę vyksiančioje „Eurovizijoje“ atliks kūrinį „Hope Never Dies“, kurio autorius yra pats Václav.

1974 metais gimusi Marta Jandová yra vieno iš garsiausių Čekijos roko atlikėjo Petr Janda duktė. 1993 metais mergina išvyko į Vokietiją ir ten tapo grupės „Die Happy“ vokaliste. Taip pat atlikėja vystė ir solinę karjerą, 2005 ir 2007 metais dalyvavo vokiškame „Bundesvision“ dainų konkurse, kur dainavo kartu su grupėmis „Apocalyptica“ bei „Oomph“. 2008 metais Marta grįžo į Čekiją, tapo televizijos laidų vedėja, tačiau ir toliau neapleido savo muzikinės karjeros ir pasirodydavo su įvairiomis grupėmis gimtojoje šalyje bei kaimyninėje Vokietijoje.

1980 metais gimęs Václav Noid Bárta taip pat kilęs iš muzikantų šeimos. Jo motina buvo atlikėja, o tėvas užsiėmė prodiusavimu ir tekstų kūrimu. Vos sulaukęs 17 metų, vaikinas tapo pagrindiniu roko grupės „Dolores Clan“ vokalistu, taip pat pasirodė miuzikluose „Aida“ bei „Jėzus Kristus superžvaigždė“. Šiuo metu vyras šalyje žinomas ne tik kaip atlikėjas, tačiau ir kaip prodiuseris, dainų kūrėjas bei aktorius.

Primename, jog tris kartus prieš tai dainų konkurse dalyvavusi Čekija nė karto nepateko į finalą ir net du kartus pusfinalyje užėmė paskutinę vietą. Ar Martos ir Václavo duetui pavyks iškovoti vietą finale, Europa spręs antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu, gegužės 21 dieną.

Papildyta. Šiandien buvo pristatytas dueto konkursinis kūrinys „Hope never dies“. Netrukus turėtume sulaukti ir vaizdo klipo, kuriame bus pasakojama apie dviejų žmonių, išgyvenusių sunkų santykių laikotarpį, meilės istoriją.

Kviečiame įvertinti Čekijos kūrinį:

[starrater tpl=10]

Marta Jandová & Václav Noid Bárta – „Hope Never Dies“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vi
Vi
prieš 9 metus

Labai kokybiskas duetas, tikrai geresnis nei LT. Grazus vyro balsas.

karaxi
karaxi
prieš 9 metus

Tiksliai! HEARTBREAK HOTEL!

Tomas
Tomas
prieš 9 metus

Butent , kad Vaikinas vienas atliktu zymiai geriau daina , o boba viska gadina 😀 , daina normali , bet ne ispudinga 🙂

Isfeero
Isfeero
prieš 9 metus

Vaikino tembras nerealus,moteris man šioje dainoje kažkaip netgi gadina dainos dvasią,.geriau jau jis vienas atliktų dainą:)))

Brat2va
Brat2va
prieš 9 metus

liuks

as
as
prieš 9 metus

Priedainis šiek tiek panašus į Heartbrareak hotel.. Ar čia man vienam taip?:D