Eurovizija 2015 (dalyviai)

Ispanijos vėliavą į Vieną veš Edurne

edurneŠiandien, spaudos konferencijos metu, Ispanijos nacionalinis transliuotojas TVE paskelbė, kad 2015 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse Austrijos sostinėje Vienoje šaliai atstovaus atlikėja Edurne. Taip pat buvo paviešintas dainos, kurią atlikėja atliks konkurse, pavadinimas – „Amanecer“. Daina bus pristatyta per artimiausias kelias savaites. Kol kas tik aišku, jog ši daina skambės ispanų kalba, o ją parašys Tony Sanchez Ohlsson, kūręs konkursines dainas Ispanijai 2007 („I love you mi vida“) ir 2012 („Quedate conmigo“) metais.

Edurne García Almagro dainuoja nuo pat mažens, tačiau Ispanijos publikai pirmą kartą pasirodė projekto „Operación Triunfo“ metu 2005 metais. Atlikėja 2006–2008 metais išleido 3 albumus, o vėliau dalyvavo įvairiuose Ispanijos televizijos projektuose. Vėliau Edurne išleido dar 2 studijinius albumus (2010 ir 2013 metais), o daina „Painkiller“ tapo naujausio albumo „Climax“ singlu.

Edurne – „Painkiller“:

Edurne – „Pretty boy“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
NASHera
NASHera
prieš 9 metus

Atrankoje už ja buvo ir geresniu atlikėju …. Bet tikiuosi, gal siemet su ja Ispanija nebus pries paskutinei vietoj kaip 2007m liko D’NASH o ju pasirodymas tikrai buvo geras.

to sdcfghjkl
to sdcfghjkl
prieš 9 metus

Žodžio „durnas” lietuvių kalboje nėra… Kiekvienas sprendžia pagal savo sugedimo laipsnį.

sdcfghjkl;
sdcfghjkl;
prieš 9 metus

Tik Musu kalboje normalus uzsienietiski zodziai/ vardai gali nuskambeti juokingai 😀

LTU
LTU
prieš 9 metus

E, durne :DDDD

Rytis už MIą
Rytis už MIą
prieš 9 metus

Durne :DDD