Eurovision.tv
Eurovizija 2015 (renginys)

Pirmadienį startuoja bilietų į „Euroviziją 2015“ prekyba

Eurovision.tv
Eurovision.tv

Pirmųjų „Eurovizijos 2015“ bilietų prekyba startuoja gruodžio 15 dieną (pirmadienį) 10 val. ryto Lietuvos laiku. Visą procesą prižiūrės Oeticket.com – būtent šiame tinklalapyje kiekvienas gerbėjas galės įsigyti jį dominančius bilietus. Kaina priklausys nuo sektoriaus ir renginio. Pigiausi bilietai bus parduodami į pusfinalių generalines repeticijas (nuo 14 eurų). Brangiausi bus bilietai į finalo renginį geriausiame sektoriuje – jie kainuos net 390 eurų. Daugiausia bus bilietų, kurių kainos svyruoja nuo 49 iki 150 eurų. Iš viso planuojama parduoti apie 100 tūkst. bilietų į devynis koncertus.

Taip pat bus galima užsisakyti bilietus į generalines repeticijas. Viena iš jų yra vadinama „Jury Final“, vykstanti lygiai parą prieš patį koncertą. Tai svarbiausia iš trijų repeticijų, kurios metu pasirodymus vertina komisijos iš visos Europos. Antra repeticija, kurią galės stebėti žiūrovai – „Family Show“. Ji planuojama 16 val. pusfinalių dienomis ir 14 val. finalo dieną. Tai yra paskutinė, trečioji, generalinė repeticija.

Organizatoriai tikisi didžiulio susidomėjimo, todėl Oeticket.com serveriai yra pasiruošę internautų miniai. Taip pat bus aktyvuota speciali informacijos linija, kuria bus galima užsisakyti bilietus: +43 196 096. Deja, nėra galimybės atlikti išankstinės rezervacijos. Oeticket.com – tai kompanija, kuri daug metų puikiai tvarkėsi su stambių renginių bilietų prekyba, atlikdama virš 1800 pardavimų per minutę.

Žiūrovai, nespėję įsigyti bilietų gruodžio 15 dieną, galės tai padaryti vėliau. Likusieji bilietai bus parduodami ateinančiais metais. Tačiau iki šiol neaišku, kiek iš viso jų bus, kadangi viskas priklausys nuo kamerų ir technikos įrengimo „Stadhalle“ arenoje. Visus, susidomėjusius bilietų į 2015 metų „Euroviziją“ pirkimu, raginame apsilankyti Oeticket.com ir nemokamai užsiregistruoti, paspaudus šią nuorodą.

Primename, jog „Eurovizija 2015“ vyks gegužės 19–23 dienomis Austrijos sostinėje, Vienoje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus