Vaikų Eurovizija

Vincenzo Cantiello – pirmasis Italijos atstovas „Vaikų Eurovizijoje“

Junioreurovision.tv nuotr.
Junioreurovision.tv nuotr.

Dar rugsėjo mėnesį įtalų žurnalas „Sorrisi“ paskelbė, jog Italijos transliuotojas nusprendė dalyvauti „Vaikų Eurovizijoje“ ir uždaros atrankos būdu išsirinko pirmąjį šalies atstovą – Vincenzo Cantiello.

Vincenzo gimė Neapolyje, o šiuo metu gyvena Sant-Arpino mieste. Savo muzikinę karjerą pradėjo dainuodamas bažnyčios chore ir miesto renginiuose. 2013 metais išleido pirmąjį singlą pavadinimu „Glitter and Gold“. Didžiausio pripažinimo dainorėlis sulaukė po dalyvavimo muzikiniame šou „Ti lascio una canzone“. Vincenzo pateko į projekto finalą, o nugalėtoja tuo metu tapo Federica Falcon, šiemet „Vaikų Eurovizijoje“ atstovaujanti Maltai.

Vincenzo yra labai emocionali asmenybė ir dainuoja su didele aistra. Jis mėgsta klausytis įvairių žanrų muzikos ir tokiu būdu formuoja savo asmeninį stilių. Maltoje Vincenzo atliks dainą „Tu Primo Grande Amore“ (liet. „Tu Mano Pirmoji Didžioji Meilė“), kuri pasakoja apie įsimylėjusio paauglio jausmus. Tai galinga baladė, apjungianti italų muzikines tradicijas ir šiuolaikinį skambesį.

Kviečiame įvertinti pirmąjį Italijos kūrinį „Vaikų Eurovizijoje“:

[starrater tpl=10]

Vincenzo Cantiello – „Tu Primo Grande Amore“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vee
Vee
prieš 9 metus

Nesutinku, bet dainuoja gerai. Mi piace loro scelta. 🙂
2011, 2013 metų ne ką prastesni pasirodymai.

Hideo
Hideo
prieš 9 metus

šitas italų vaikis sudainavo daug geriau, nei suaugusiųjų Eurovizijoje po pertraukos grįžusių italų atstovai per visu tuos kelis metus kiek siuntė.:) Sutinkat su manim ? 🙂