Junioreurovision.tv nuotr.
Vaikų Eurovizija

Kipras grįžta į „Vaikų Euroviziją“ su optimistišku kūriniu apie gražią ateitį

Junioreurovision.tv nuotr.
Junioreurovision.tv nuotr.

Liepos 21 dieną Kipro nacionalinis transliuotojas paskelbė, jog Kiprui 2014 metų „Vaikų Eurovizijoje“ atstovaus trylikametė Sofija Patsalides. Šis sprendimas buvo priimtas įvertinus prodiuserinės kompanijos „Silver Spotlight“ pasiūlymą, pagrįstą „absoliučiai išskirtiniu Sofijos talentu“.

Neseniai RIK televizija transliavo 1,5 valandos trukmės laidą apie Sofiją ir jos pasiruošimus artėjančiam konkursui. Laidos metu atstovei, jos motinai, vokalo pedagogams ir kompozitoriams buvo užduoti klausimai apie repeticijas, planus ir viltis.

Kipro atstovė Maltoje atliks dainą „I Pio Omorfi Mera“ (liet. „Gražiausia Diena“). Paaiškėjo, kad konkurso scenoje kūrinys skambės dviem kalbomis – graikų ir anglų.

„Mano daina yra pozityvi ir perteikia žmonėms geras emocijas. Jeigu iš jūsų tyčiojasi, gąsdina ir kažkas vyksta ne taip, visada po audros pasirodo vaivorykštė, tad viskas būna gerai. Aš norėčiau, kad visi, išgyvenantys sunkų laikotarpį, pasijustų geriau, pasiklausę mano dainos“, – savo dainos žinute pasidalino dalyvė ESCKAZ interviu. Dalyvavimas „VaikųEurovizijoje“ merginai yra nuostabi patirtis ir jai nesvarbu, ar pavyks nugalėti, ar ne. Svarbiausia – pasisemti vertingos patirties ir garbingai pristatyti savo šalį, kad žmonės ja didžiuotųsi. Sofija tikisi patirti daug nepamirštamų akimirkų, kurias saugotų savo širdy visą gyvenimą.

Kviečiame įvertinti Kipro kūrinį:

[starrater tpl=10]

Sofija Patsalides – „Pio Omorfi Mera“

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus