Junioreurovision.tv nuotr.
Vaikų Eurovizija

Praskleistas Rusijos paslapties šydas: į „Vaikų Euroviziją“ vyksta Alisa Kožikina

Junioreurovision.tv nuotr.
Junioreurovision.tv nuotr.

Rusijos televizija „Karuselė“ paskelbė, jog populiaraus muzikinio projekto „Balsas. Vaikai“ nugalėtoja Alisa Kožikina atstovaus Rusijai 2014 metų „Vaikų Eurovizijoje“. Rimtai muzikinei kovai atlikėją ruošia Maksimo Fadejevo prodiusavimo agentūra. Fadejevo dainos dukart atstovavo Rusijai suaugusiųjų „Eurovizijoje“ – 2004 ir 2007 metais. Šį kartą kompozitorius paruošė dainą „Dreamer“, kuriai tekstą rašė grupės „Serebro“ solistė Olga Seriabkina ir pati Alisa Kožikina.

Nuo pat trejų metų Alisa aktyviai užsiima kultūrine veikla, lanko įvairius būrelius, dalyvauja rusų kalbos ir matematikos olimpiadose bei skambina fortepijonu. Šiuo metu atlikėjos sąskaitoje puikuojasi „Vaikų Naujosios Bangos 2012“, „Baltijos Žvaigždyno 2012“, „Vaikų Šventės 2011“ ir kitų muzikinių konkursų apdovanojimai. Televizijoje išvydusi atrankos į „Balsas. Vaikai“ reklamą, Alisa nusprendė išbandyti laimę ir neapsiriko – jos laukė triumfas ir sutartis su „Universal Music Russia“ įrašų kompanija.

Ar Alisai taip pat pavyks sužibėti ir „Vaikų Eurovizijos 2014“ scenoje, sužinosime lapkritį. Kol kas siūlome įvertinti kūrinį „Dreamer“ ir jo vaizdo klipą.

[starrater tpl=10]

Anastasija Kožikina – „Dreamer“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus