San Marino transliuotojo nuotr.
Vaikų Eurovizija

San Marinui „Vaikų Eurovizijoje“ atstovaus merginų grupė „The Peppermints“

Junioreurovision.tv nuotr.
Junioreurovision.tv nuotr.

Paaiškėjo, jog San Marinui šių metų „Vaikų Eurovizijoje“ atstovaus merginų kolektyvas „The Peppermints“. Raffy, Greta, Arianna, Sara ir Anita kartu su savo prodiuseriu Antonello Carozza ir San Marino delegacijos vadovu Alessandro Capicchioni paskelbė šią žinią reportaže. Nors merginos dar jaunos, jau gali pasigirti nemaža scenine patirtimi, nes dažnai dalyvavo įvairiuose muzikiniuose projektuose ir tarptautiniuose konkursuose.

Tarp kitko, nacionalinis šalies transliuotojas sudarė ilgalaikę sutartį su tarptautiniu jaunimo konkursu „Vocine Nuove di Castrocaro“ (liet. „Naujieji mažieji Kastrokaro balsai“) dėl bendros atrankos į „Vaikų Euroviziją“. Tokiu būdu jaunųjų San Marino atstovų bus ieškoma tarp šio festivalio dalyvių.

„The Peppermints“ Maltoje atliks dainą apie nelaimingą paauglišką meilę „Breaking My Heart“, kurią ruošė stipri autorių komanda. Po konkurso merginos planuoja surengti koncertinį turą Italijoje ir už jos ribų. Ar San Marino pasirodymas „Vaikų Eurovizijoje“ bus sėkmingas, sužinosime jau lapkričio 15 dieną.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

 

„The Peppermints“ – „Breaking My Heart“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus