Eurovizija 2015 (atrankos)

Paaiškėjo, kaip į „Euroviziją 2015“ bus renkamas Lietuvos atstovas

LRTRemiantis „Esctoday“ duomenimis, atrankų į „Euroviziją 2015“ maratonas Lietuvoje startuos jau kitų metų sausį. Šalį reprezentuosiantis atstovas ir daina bus išrinkti vasario pabaigoje, nacionalinių atrankų finalo metu, Vilniuje.

Teigiama, jog atranką sudarys aštuonios televizinės transliacijos. Būdas, kuriuo bus renkamas Lietuvos atstovas dainų konkurse, remsis tokiu pat metodu kaip pernai. Atrankas vainikuos du finalai, viename jų bus išrinkta daina, kitame – labiausiai jai realizuoti tinkantis atlikėjas.

Savo kūrinius atrankoje į  „ Euroviziją 2015“ Lietuvai galės siūlyti autoriai ir kūrėjai iš viso pasaulio, tačiau dainininkas, vyksiantis atstovauti šaliai Vienoje, privalės būti Lietuvos pilietis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
fainulka
fainulka
prieš 9 metus

Dainos is viso pasaulio o geros dainos ignoruojamos .Prancuzu dainos per prastos leituviams 🙂

Stėjai
Stėjai
prieš 9 metus

Norint ką nors išsiųsti, pirma atlikėjas turi dalyvauti atrankoje, o GJan nei dalyvavo, nei dalyvauja ir mažai šansų, kad ji apsispręstų veltis į šį reikalą. Pernai dainos nugalėtojos neturėjom, tad išsiuntėm tai, ką turėjom. Ir tikrai nebuvo blogai. Su bet kuriuo praeitos atrankos pasirodymu, akivaizdu, kad nebūtumėm laimėję. Tad jokie „geri dainininkai” nepadės, kol nebus tikrai geros dainos.

Stėja
Stėja
prieš 9 metus

Siųskit Gjan, tik ne kokius vėl idiotus. Praeitų metų pasirodymą buvo net gaila žiūrėti… Kas tokias dainas siunčia? Tikrai turim gerų dainininkų, bet siunčiam blogiausius

Sandrita
Sandrita
prieš 9 metus

Ne, tik ne vel taip pat kaip pernai….. 🙁

Simona
Simona
prieš 9 metus

O kas gali buti kandidatais buti Eurovizijos dalyviu? 🙂 Kas juos, tuos, kurie dalyvaus atrankoje, parinks?

Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Gerai, kad sumažino transliacijų skaičių – mažiau vargins atlikėjus. O kadangi po Naujųjų neliks reklamos per LRT, bus galima pagaliau normaliai žiūrėt atranką. Bet nemanau, kad jiems pernykštis formatas pasiteisino… Belieka tikėtis, kad bus geriau…

Skaistusia
Skaistusia
prieš 9 metus

Šudas, o ne atrankos bus